Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Speciallärare

Diarienr:
UBN-2021-01720
Arbetsplats:
UYG Ekeby
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Att jobba inom offentlig sektor innebär möjligheten att skapa de bästa förutsättningarna för samhällets medborgare. Nu söker vi dig som har speciallärarexamen och vill bli en del av vårt team på UYG Ekeby. Vill du vara med och bidra på ett konkret och viktigt sätt? Då bör du läsa vidare och söka jobbet som speciallärare!

UYG Ekeby är en yrkesförberedande skola som är inrymd i Ekebys gamla bruksområde. Skolan ger bland annat Lärlingsutbildning i åtta nationella program och Hotell och turismprogrammet och Restaurang- och livsmedelsprogrammet och Språkintroduktion. Ungefär 50 personal och cirka 350 elever finns på skolan.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår IM verksamhet vid UYG Ekeby. Hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag där du förväntas vara en aktiv deltagare och bistå laget med den kompetens du besitter samt undervisa i elevgrupperna. Att vara en god förebild för eleverna på skolan är en viktig del av arbetet samt att upprätthålla goda kontakter med vårdnadshavare. Du visar och gör det tydligt för varje elev att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen. Utöver det kommer du att ha viss kurs och utredningsansvar.

Din bakgrund

För att jobba som speciallärare på UYG Ekeby krävs det att du har speciallärarexamen. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med elever i behov av särskilt stöd. Du ska ha goda IT-kunskaper. Har du dessutom goda kunskaper om hjälpmedel är det meriterande.

Du har god förmåga att sätta dig in i andras perspektiv och förstå deras situation. Du är bra på att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Vidare är du en person som har lätt för att ta egna initiativ och sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du säkerställer att ditt budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.
Sist men inte minst söker vi dig som uttrycker dig välformulerat och tydligt i både enskilda möten och grupp. Du anpassar dig lätt till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Du är lugn och samlad i pressade situationer. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Lena Sahlin, Programrektor 018-727 95 50.

Facklig företrädare:
Lärarförbundet Heidi Bischof, 018-727 28 80
LR Mathias Gustafsson-Lafitte, 018-727 28 80

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-09 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet