Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Förstelärare till Valsätraskolan i Uppsala

Diarienr:
UBN-2021-01605
Arbetsplats:
Valsätraskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Just nu söker vi på Valsätraskolan dig med ett stort intresse för utvecklingsarbete och undervisning som vill bli en del av vårt team! Är du en helhetsseende person med god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och för människors olika förutsättningar? Är du nyfiken på hur det är att jobba inom en stor kommun? Välkommen med din ansökan så berättar vi mer! 

Valsätraskolan har 970 elever och ligger 4 km söder om Uppsala centrum. På högstadiet är årskurserna fyrparallelliga. Som lärare i alla stadier ingår man i arbetslag och i ämnesgrupp. Samarbetsklimatet är gott.

Ditt uppdrag

Att vara förstelärare på Valsätraskolan innebär att ta ett utökat ansvar för skolutveckling i vid mening. Det handlar dels om ämnesutveckling i de ämnen man undervisar och att verka för att skolans positiva utveckling förstärks på helhetsnivå. I detta ansvar ingår att lotsa in ny personal på ett konstruktivt sätt, att delta i att driva skolans aktuella utvecklingsprocesser för både helhet och delar. Man förväntas också återkommande ta emot lärarkandidater, arbeta aktivt för utveckling av skolan både i samverkan med skolans ledning, övriga förstelärare och kollegiet i stort.
Den sökande bör ha en önskan på att driva på skolutveckling på Valsätraskolan.

Din bakgrund

För att söka jobbet som förstelärare på Valsätraskolan krävs det att du har en svensk lärarlegitimation. Vi välkomnar både dig som är nyexaminerad och dig som har några års erfarenhet av jobbet att söka tjänsten. Har du god kännedom om digitala lärverktyg ser vi det som meriterande.

Du är bra på att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Du har lätt för att ta egna initiativ och sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du en person med god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och för människors olika förutsättningar. Du samarbetar bra med andra människor.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Tomas Rylander, rektor, 018-727 62 30
Eva Wiman, biträdande rektor, 018-727 62 58

Fackliga företrädare: 
LR, Helena Dübeck, 018-727 24 23
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet