Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i trä- och metallslöjd till Pluggparadiset

Diarienr:
UBN-2021-01543
Arbetsplats:
Pluggparadiset
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av att arbeta som lärare i trä- och metallslöjd? Drivs du av att ha ett jobb som gör skillnad och att få ta stort eget ansvar?  Känner du att det passar in på dig? Välkommen till Pluggparadiset!

Pluggparadiset är en kommunal grundskola i Storvreta. Till hösten 2021 blir vi en F-6 skola med cirka 390 elever och 40 medarbetare. Skolan präglas av ett gott samarbetar och ett tydligt fokus kring att alla elever ska lyckas. Skolans elever har hög måluppfyllelse och personalomsättningen är låg. Skolan har ett väl fungerande elevhälsoteam med skolsköterska, skolpsykolog, skolkurator och skollogoped och speciallärare samt med representation från fritidshemmet.

Här kan du läsa mer om Pluggparadiset

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att ansvara för slöjdundervisningen i årskurserna 3-6. Du kommer att planera, genomföra samt utvärdera undervisningen och i samarbete med andra undervisande lärare genomföra ämnesövergripande arbeten. Du kommer att vara en del av ett arbetslag och delta i skolans gemensamma kvalitetsarbete för ökad måluppfyllelse.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i slöjd för årskurs 3-6. Arbetet kräver att du har erfarenhet av undervisning i trä- och metallslöjd. Utöver detta behöver du ha goda IT-kunskaper.

Vi söker dig som planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du samarbetar bra med andra människor. Vidare är du en person som ser förändring som en möjlighet att komma framåt och anpassar dig enkelt till nya förutsättningar. Du är en utåtriktad och socialt aktiv person.

Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du leder, motiverar och förser andra på ett inspirerande sätt samt är bra på att komma med egna initiativ.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Ulrika Nissemark, rektor, 072-519 65 03.

Facklig företrädare: Lärarnas riksförbund, Magdalena Hanéll, 073-965 47 00. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet