Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Undersköterska med specialkompetens inom administration

Diarienr:
ALN-2021-00099
Arbetsplats:
Gottsunda hemvård
Förvaltning:
Äldreförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gottsunda hemvård söker just nu dig som har undersköterskeutbildning och som vill vara med och bidra till en trygg och tillgänglig hemvård. Har vi väckt ditt intresse? Välkommen med din ansökan!

Gottsunda hemvård är beläget centralt i Gottsunda.  
Vårt uppdrag är att ge service och omvårdnad, utifrån beslut från biståndshandläggare, i personens egna hem. 

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta med hemvård i ordinärt boende och administrativa uppgifter. I jobbet ingår även att planera den dagliga driften, att våra brukare får sina insatser utförda med god kvalitet, kontinuitet och trygghet.

Din bakgrund

För att söka tjänsten ska du ha undersköterskeutbildning. Vi ser att du har erfarenhet av arbete inom hemtjänsten. Du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Arbetet kräver att du har goda dator- och systemkunskaper. Det är en fördel om du har kunskaper i system som Tes, Siebel och Phoniro. Utöver detta behöver du ha B-körkort. Då vi har brukare från hela världen är det meriterande om du har språkkunskaper utöver svenska och engelska. 

Som person är du en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du förstår din roll utifrån helheten och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Uppdraget passar dig som lätt anpassar dig till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Du har god förståelse för de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Du har förmågan att sätta dig in i andras perspektiv och utifrån det förstå deras handlande.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Katarina Persson, verksamhetschef, 018-727 59 16.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta den person som finns angiven i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet