Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Sjuksköterska till hälso- och sjukvårdsavdelningen

Diarienr:
OSN-2021-00091
Arbetsplats:
Hälso- och sjukvårdsavdelningen
Förvaltning:
Omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Vill du vara med och bidra till en trygg och tillgänglig vård? Har vi väckt ditt intresse? Välkommen med din ansökan!

På omsorgsförvaltningens team för särskilda boenden inom LSS och psykiatri utförs hälso- och sjukvårdsinsatser inom våra gruppboenden. Vi bedriver också hemsjukvård och ansvarar för personer mellan 21-65 år som bor kvar i det egna hemmet med stöd av hemtjänst.  
Våra boenden finns både centralt i Uppsala och ute på landsbygden. Vi erbjuder en arbetsplats med en bra arbetsmiljö och ett trevligt arbetsklimat.

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta i ett team som består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnast/fysioterapeuter. Du planerar själv hur din dag ska se ut och kommer att ha kontakt med andra vårdgivare så som Region och primärvård.

Du ansvarar för:

  • att planera, genomföra och utvärdera hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter med varierande sjukdomsbild.
  • att delegera vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter.
  • läkemedelshanteringen och lämna uppgifter till nationella register.
Arbetet sker dagtid med helgtjänstgöring var 7:e helg.

Din bakgrund

Vi söker dig som har sjuksköterskelegitimation. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom kommunal hälso- och sjukvård. Arbetet kräver att du har B-körkort. Då du har kontakt med andra vårdgivare så som Region och primärvård ser vi gärna att du har kunskaper om de samverkansavtal som finns. Vi tror att du som drivs av att ha ett jobb som gör skillnad och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll kommer att trivas extra bra hos oss.

Du anpassar dig lätt till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Du samarbetar bra med andra människor. Vidare är du en person med förmågan att hålla dig lugn och samlad i pressade situationer. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: 
Annika Norstedt , verksamhetschef 018-727 88 16.

Facklig företrädare: Vårdförbundet, Marie-Louise Öberg 018-727 84 96.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-72768 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till omsorgsförvaltningen. Tillsammans med oss jobbar du för att personer med olika former av funktionsnedsättning ska få det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt. Det handlar om LSS-verksamhet, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård för dessa personer och grupper. I förvaltningens arbetsuppgifter ingår att utreda enskilda behov, men också verksamhetsuppföljning och långsiktig planering. Här finns tre uppdrag: systemledning, myndighetsutövning och ansvar för kommunens egenregi inom området.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta den person som finns angiven i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet