Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i förskoleklass / specialpedagog

Diarienr:
UBN-2021-00928
Arbetsplats:
Stordammens skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Brinner du för läraryrket och vill arbeta på en skola med härliga kollegor som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet? Då bör du söka tjänsten som lärare i förskoleklass/ specialpedagog på Stordammens skola. Välkommen att bli en del av Uppsala kommun! 

I Sävja, ett snabbt växande område en halvmil söder om Uppsala centrum, ligger den internationella skolan Stordammen F-9. Skolan ligger naturskönt och skogsnära i direkt anslutning till kultur- och idrottsanläggningar samt bussförbindelser.

Vi har en hög målsättning med vår verksamhet. I vår positiva, inkluderande organisationskultur är den grundläggande visionen: "Alla har förutsättningar att lyckas". Alla våra elever på skolan ska klara sin utbildning och utmanas i sitt lärande. Stordammen har grundskoleverksamhet i år F-9. Vi har fördjupningar i fotboll, bandy, dans, gymnastik och idrott. Skolan präglas av en avspänd och vänlig atmosfär. Vi har tillgång till ett välsorterat bibliotek, en stor sporthall och en samlingssal med möjlighet till föreläsningar och filmvisningar. Allt ryms i ett modernt kulturcentrum i anslutning till skolan. Stordammen F-9, den internationella skolan nära dig.

Läs mer om Stordammens skola

Ditt uppdrag

Marianne går i pension och därför söker vi dig som vill fortsätta att utveckla skolan tillsammans med oss! Som lärare hos oss förväntas du vara beredd på pedagogiska utmaningar och inta ett aktivt förhållningssätt som innebär eget ansvar och egna initiativ. I mötet med eleverna har du ett relationellt synsätt för att skapa trygghet och studiero i din undervisning. I klassrummet är du en tydlig ledare och jobbar systematiskt och strukturerat. Du förväntas delta i kontinuerlig fortbildning och skolutvecklingsarbete. I ditt bedömningsarbete är du konsekvent och dokumenterar fortlöpande i vårt dokumentationsverktyg Unikum. Du ingår i ett lärarlag med tre andra förskollärare samt i ett större lärarlag F-3.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad lärare i förskoleklass/lärare F-3  och har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt. Vidare har du förtrogenhet av att jobba med olika digitala verktyg såsom Office, Unikum och Skola24 och digitala läromedel. Du drivs av att få ta stort eget ansvar och möjligheten att få jobba med kompetenta kollegor.
Det är meriterande om du har flerspråkighet eller erfarenhet av undervisning i förskoleklass, erfarenhet av mentorskap och erfarenhet av och utbildning i specialpedagogik.

Uppdraget passar dig med förmågan att samordna grupper och på så sätt blir en referenspunkt för andra. Du har förmågan att snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du är en nytänkande person som ofta kommer med nya idéer.
Du är en person som är bra på att skapa nya kontakter samt att underhålla och utveckla relationer. Du är en person som gärna samarbetar med andra. Du anpassar ditt sätt att förmedla budskap till individen, sammanhanget och situationen.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Gabriella Ekström Filipsson, rektor Stordammens skola, 018-727 52 50
Jeannette Sångefjord, biträdande rektor F-5 Stordammens skola 018-727 52 26

Facklig företrädare:
Lärarförbundet: 018-727 52 50
Lärarnas Riksförbund: Katarina Larsson 018-727 52 50

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta den person som finns angiven i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet