Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Slöjdlärare, som kan kombineras med ytterligare ett ämne

Diarienr:
UBN-2021-00912
Arbetsplats:
Stordammens skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Brinner du för läraryrket och vill arbeta på en skola med härliga kollegor som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet? Då bör du söka tjänsten som slöjdlärare på Stordammens skola. Välkommen att bli en del av Uppsala kommun! 

I Sävja, ett snabbt växande område en halvmil söder om Uppsala centrum och ligger den internationella skolan Stordammen F-9. Skolan ligger naturskönt och skogsnära i direkt anslutning till kultur- och idrottsanläggningar samt bussförbindelser.

Läs mer om Stordammens skola

Ditt uppdrag

Du förväntas delta i kontinuerlig fortbildning och skolutvecklingsarbete. I ditt bedömningsarbete är du konsekvent och dokumenterar fortlöpande i vårt dokumentationsverktyg Unikum. Du ingår i ett lärarlag, ämneslag med andra lärare.

Din bakgrund

För att jobba som slöjdlärare på Stordammens skola krävs det att du har lärarlegitimation i slöjd och annat ämne. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av undervisning i slöjd åk 3-9, av undervisning i ytterligare ett ämne åk 6-9 och mentorskap, men det är inget krav.
Du ska vara förtrogen med att jobba med olika digitala verktyg såsom Office 365, Unikum och Skola24 och andra digitala läromedel. Har du dessutom flerspråkighet är det meriterande.

Vi söker dig som planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du samarbetar bra med andra människor. Vidare är du en person som tar dig an ändrade förutsättningar med ett öppet sinne. Du är bra på att skapa nya kontakter samt att underhålla och utveckla relationer.

Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du har förmågan att samordna grupper och blir på så sätt en referenspunkt för andra. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Gabriella Ekström Filipsson, rektor Stordammens skola, 018-727 52 50
Elias Tuffaha, biträdande rektor åk 6-9 Stordammens skola 018-727 52 15.

Facklig företrädare:
Lärarförbundet: 018-727 52 50
Lärarnas Riksförbund: Katarina Larsson 018-727 52 50.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta den person som finns angiven i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet