Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Legitimerad sjuksköterska till Glimmervägen i Uppsala

Diarienr:
ALN-2021-00082
Arbetsplats:
Glimmervägen
Förvaltning:
Äldreförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du nyfiken på hur det är att arbeta inom offentlig sektor? Nu finns en ledig tjänst som legitimerad sjuksköterska på Glimmervägen. Vi söker dig som drivs av att få ta stort eget ansvar och att ha ett jobb som gör skillnad. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

Glimmervägen är ett vård- och Omsorgsboende.
Glimmervägen har 50 lägenheter uppdelat på tre avdelningar, en för demensvård och två för omvårdnad. Boendet ligger i stadsdelen Eriksberg.
Arbetstiden är förlagd måndag till fredag kl 7.00 - 16.00. Helgtjänstgöring  var 8:e helg kl 7,00- 16,00 i vår boendejour.

Ditt uppdrag

Som legitimerad sjuksköterska på Glimmervägen kommer du att arbeta med grundläggande sjukvårdsinsatser till mer kvalificerad vård. Din roll som sjuksköterska inom ramen för kommunala uppdrag innebär att du är omvårdnadsansvarig sjuksköterska och säkerställer en patientsäker och personcentrerad vård. Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade där du ser till individens hela livssituation.
I jobbet ingår även att

  • att planera, genomföra och utvärdera HSL insatser
  • samordna patientens hälso-och sjukvårdskontakt med övriga vårdgivare
  • delegera omvårdnadspersonal i läkemedelshantering och vissa hälso-och sjukvårdsuppgifter
  • rådgivning och handledning av omvårdnadspersonal
  • handleda studenter
  • beställning av sjukvårdsmaterial
  • anhörigkontakt.

Din bakgrund

För att jobba som sjuksköterska på Glimmervägen krävs det att du är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet/utbildning i geriatrik, demens och vård av äldre är meriterande. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård, men det är inget krav.
Du ska kunna granska, analysera och bedöma ditt eget arbete, ha dator och systemkunskaper och goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Har du dessutom vana i system som Siebel, Lifecare, Pascal, Prator, Senior Alert och Guide och Symfoni så är det meriterande.

Du uttrycker dig välformulerat och tydligt i både enskilda möten och grupp. Du har lätt för att skapa nya kontakter. Vidare är du en person som lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Sist men inte minst söker vi dig med förmågan att organisera, planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du är bra på att skapa engagemang och delaktighet.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jonathan Brinkeback verksamhetschef, 018-727 83 66
Maria Ohlin Eklund verksamhetschef, 018-727 83 66

Facklig företrädare:
Vårdförbundet Julia Vetterberg 018-727 88 71

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta den person som finns angiven i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet