Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Timvikarier som transportsamordnare till Trafikcentralen

Diarienr:
GSN-2020-01880
Arbetsplats:
Trafikcentralen, särskild kollektivtrafik
Förvaltning:
Stadsbyggnadsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vill du ha ett stimulerande och utvecklande arbete där du tillsammans med dina kollegor får möjlighet att påverka och bidra till Uppsalas positiva utveckling? Sök tjänsten timvikarier som transportsamordnare till Trafikcentralen redan idag!

Trafikcentralen tillhör stadsbyggnadsförvaltningen och avdelning gata- park och natur. Vi tar emot beställning, planerar utförande av färdtjänst- omsorg- och skolresor med taxi.
Inom enheten finns även myndighetsutövning gällande beslut. 

Vi söker timvikarier som kan jobba över hela året.

Ditt uppdrag

Som transportsamordnare ansvarar du för att på ett serviceinriktat sätt ta emot och boka resebeställningar från kunder som ska resa med färdtjänst, riksfärdtjänst, omsorg- och skolresor.
I dina arbetsuppgifter ingår telefonservice, trafikledning och trafikplanering. Du arbetar lösningsorienterat och samarbetar med interna och externa samarbetspartners för att se till att verksamhetens tjänster svarar mot den enskildes behov. Din arbetsdag varierar och kräver att du kan hålla flera arbetsuppgifter i gång samtidigt.
Du får möjlighet att jobba i ett glatt gäng och samtidigt göra skillnad.
Naturligtvis får du introduktion och utbildning innan du börjar.
Introduktion kan komma att påbörjas fortlöpande.

Din bakgrund

Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt god lokalkännedom. Vi ser även att du har grundläggande IT-kunskaper.

Du är empatisk och du kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation samt flexibel och du ser möjligheter i förändringar. Vidare har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv samt att du är kommunikativ  och du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Linda Lumsby, administratör, 018-727 58 13
Kristina Stavlind, enhetschef, 018-727 46 03

Facklig företrädare:
Vision, Linda Lumsby, 018-727 58 13

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur samt idrott och fritid. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning Omfattning: timmar Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta den person som finns angiven i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet