Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Nyheter om jobb och praktik

 • Många sommarjobbare runt om i Uppsala

  Nu har årets många sommarjobbare börjat synas runt om i kommunen. Ungdomar sommarjobbar inom fritidsverksamhet, parker, äldreomsorg, kulturprojekt och mycket mer. Uppsala kommun garanterar erbjudande om sommarjobb till alla i årskurs nio som söker – i år 1750 personer.

 • De har gjort skillnad för människor - idag delades omsorgspriset 2022 ut

  Vid kommunfullmäktiges sammanträde idag tog Jenny Zie, Susanne Wallin och Nora Broman emot årets omsorgspris. Genom sitt arbete inom arbetsmarknad, socialförvaltning samt vård och omsorg har de gjort positiv skillnad för människor.

 • Jobb och företagande i fokus i Gottsunda

  Hur ser möjligheterna ut för att starta företag i Gottsunda? Hur ser arbetsmarknaden ut lokalt i området? På temadagen om jobb och företagande på Kulturpunkten 1 juni diskuterades möjligheter och utmaningar som arbetsgivare, egenföretagare och arbetssökande står inför.

Se fler nyheter
Kampanjer
 • Meningsfullt arbete som socialsekreterare

  Socialsekreteraren Oskar Möller arbetar med ungdomar och deras familjer. Han tycker jobbet är meningsfullt och uppskattar särskilt det nära samarbetet han har med kollegor och det breda utbudet av insatser som de kan erbjuda sina klienter.

 • Sommarjobb i Uppsala kommun

  Du som är ungdom och folkbokförd i Uppsala kommun kan söka sommarjobb genom Uppsala kommun. Ansökningsperioden pågår mellan den 1 februari och den 8 mars 2022.

 • Bli en av oss

  Vi satsar på hög kompetens, systematisk utveckling och innovation.