Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Vikarierande barnskötare till Jumkils förskola

Diarienr:
UBN-2023-06016
Arbetsplats:
Jumkils förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete på förskola? Gillar du att arbetar för att stödja barnens utforskande? Då kan du vara den vi söker! 

Jumkils förskola ligger 17 km från Uppsala ute på landsbygden. En mindre förskola med 36 barn och 7 pedagoger. På Jumkil förskola arbetar vi för att stödja barnens utforskande samt att ge dem verktyg och möjlighet att påverka sin närmiljö men även sin framtid. 

Här kan du läsa mer om Jumkils förskola

Ditt uppdrag

Du kommer att hoppa in som vikarie när ordinarie personal är frånvarande.

Din bakgrund

Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi ser att du har erfarenhet av arbete på förskola. Arbetet kräver att du har goda muntliga kunskaper i svenska. Då förskolan ligger på landsbygden är det en fördel om du har B-körkort och tillgång till bil.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du är empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Jobbet passar dig som är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Sist men inte minst är du en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Ulrika Källman, rektor, 018-727 54 85.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 09.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning i upp till 6 månader utifrån behov Omfattning: 0-100% utifrån behov Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet