Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Diarienummer:
PBN 2021-000370

Fastighetsägarna inom kvarteret Fyrislund (Uppsala Business Park) har ansökt om en ny detaljplan för att möjliggöra utveckling av området, inklusive delar av mark som är allmän plats längs Almungevägen, Tycho Hedéns väg och Rapsgatan, till en stadsmiljö för innovation och tillväxt. Fastighetsägarna har genomfört en arkitekttävling, inom formen för parallella uppdrag, där det vinnande förslaget ligger till grund för utveckling av området. Utvecklingen ska möjliggöra cirka 12 000 nya arbetstillfällen.

Planprocessen är i skede: Samråd
  • Startskede
  • Samråd
  • Granskning
  • Antagande
  • Överklagande
  • Gällande (Laga kraft)
Använd ctrl + scroll eller zoomknapparna i kartan för att zooma

Planprocessen

Om samråd

Datum för samråd

Dialogen är avslutad. Resultatet presenteras som en samrådsredogörelse och publiceras i granskningsskedet.

Samrådsmöte

Välkommen att delta på samrådsmöte. Vi kommer att hålla mötet digitalt. Under mötet kommer vi att presentera förslaget till detaljplan och du kommer att ha möjlighet att ställa frågor.

Välkommen till ett digitalt samrådsmöte

Vi håller ett digitalt samrådsmöte för att berätta om förslaget och svara på frågor. Alla kan delta på detta genom att klicka på länken nedan när mötet börjar. Synpunkter på förslaget behöver lämnas skriftligen för att vi ska kunna ta hänsyn till dessa i samrådsprocessen. Du kan exempelvis tycka till via ovan länk ”lämna synpunkt”.

Personuppgifter på informationsmötet

I och med att vi använder en extern plattform för det digitala samrådsmötet (Teams) kan vi inte garantera att dina personuppgifter inte sparas av tredje part. Uppsala kommun sparar inte några personuppgifter från mötet. Om du vill vara säker på att dina personuppgifter inte sparas av tredje part, rekommenderar vi att du inte deltar på mötet och i stället tar del av handlingarna på denna webbsida och mejlar dina frågor och kommentarer.

Detta behövs för att vara med på mötet

Du ansluter bäst via en dator, men mobiltelefon eller surfplatta fungerar också bra om du laddar ner appen Teams innan du loggar in på mötet. Se till att du har god internetanslutning för att kunna se och höra presentationen bra. Du behöver ha möjlighet att höra ljud via din dator och det är en fördel om du också har en mikrofon för att kunna ställa frågor. Men det går också att ställa frågor via chatten på mötet.

Mötet hölls digitalt 9 november 18.00–19.30.

Kontakt

Andreas af Trolle

Telefon:
018-727 421 4