Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i musik till Hågadalsskolan

Diarienr:
UBN-2021-01785
Arbetsplats:
Hågadalsskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vi på Hågadalsskolan i Uppsala kommun söker nu dig som drivs av att ha ett jobb som gör skillnad och att få ta stort eget ansvar till tjänsten som lärare i musik. Är du en person med god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och för människors olika förutsättningar? Då tycker vi att du ska ta chansen att bli vår nästa kollega!

Hågadalsskolan är en F-6 skola med cirka 400 elever och en personalstyrka på 50 personer. Du kommer att ingå i en större arbetsenhet (åk 4-6). Skolan deltar i ett mångårigt projekt IBIS (inkluderande beteende stöd i skolan) där målsättningen är att vi tillsammans ska utveckla en bra lärmiljö för eleverna med tydliga förväntningar och god struktur.

Läs mer om vår verksamhet

Ditt uppdrag

Som lärare i musik på Hågadalsskolan kommer du att undervisa i årskurs 1-6. Du har tillgång till en egen musiksal. Du kommer att ha samarbete och kommunikation med klassernas mentorer samt delta och bidra i skolans gemensamma utvecklingsarbete.

Din bakgrund

Ett krav för att söka tjänsten som lärare i musik är att du har en lärarlegitimation i ämnet musik. Vi välkomnar både dig som är nyexaminerad och dig som har några års erfarenhet att söka. Det är meriterande om du har lärarlegitimation i något ytterligare ämne.

Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du är en person som lätt anpassar dig till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Mona Granqvist, rektor, 018 - 727 53 71
Lena Olsson, biträdande rektor, 018 - 727 57 87.

Facklig företrädare:
LR, Agneta Lindkvist, 018 -727 53 70
Lärarförbundet, Ingela Lindqvist, 018 -727 53 70.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet