Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Vi söker dig som vill jobba extra på helger och under skollov med sociala aktiviteter och umgänge på någon av Uppsala kommuns äldreboenden. 

ima207660_750px.jpg

Vad innebär jobbet?

Din roll är att umgås med de äldre. Du följer med på promenader, spelar spel, bakar eller sitter och pratar en stund. Ett utbyte över generationsgränserna helt enkelt!

Du kommer jobba tillsammans med en grupp andra ungdomar i din ålder och ledas av en arbetsledare. Du ska inte hjälpa till med omvårdnad eller hygien. Det sköter vår ordinarie omvårdnadspersonal.

Vi söker ungdomar till våra kommunala omsorgsboenden Balder, Västergården, Bernadotte, Vigmund och Eriksdalsgården.

Vem kan söka: Du som går i årskurs 8, 9 eller på gymnasiet.
Vad: Jobba på ett äldreboende några timmar på helgen och under skollov.

Sista ansökningsdatum var 15 april.

Frågor?

Kontakta Robin Fält på robin.falt@uppsala.se eller 018-727 63 97

Nyheter om jobb och karriär

 • Snart syns 1 500 niondeklassare på sina feriejobb runt om i Uppsala

  Elever i årskurs 9 har under våren haft möjlighet att anmäla intresse för att jobba hos kommunen i sommar, även kallat feriejobb. 1 900 ungdomar har anmält sig och 1 500 av dem har tackat ja till sin erbjudna plats.

 • Uppsalas unga företagare triumferar i SM – så nådde de toppen

  Två guld och två silver i årets upplaga av SM i Ung företagsamhet gick till UF-företagare från Uppsala kommun. Grattis säger vi, det bådar gott för ett framtida Uppsala med drivkraft och entreprenörsanda. Störst framgång fick Dienaci UF som lyckades kamma hem en andraplats i den mest prestigefulla kategorin Årets UF-företag. Nu har de valt att fortsätta driva företaget, förhoppningsvis även internationellt.

 • Hurra för sjuksköterskorna idag!

  I dag 12 maj är det Internationella sjuksköterskedagen till minne av Florence Nightingale. I Uppsala kommun har vi drygt 225 sjuksköterskor som jobbar inom allt från äldreboenden och hemsjukvård till socialpsykiatri och joursjukvård. Och mycket mer.

Se fler nyheter
Kampanjer
 • Jobba som sjuksköterska

  Uppsala kommun behöver dig och din akademiska kompetens som sjuksköterska. Nu hoppas vi att du tar ett aktivt steg och vill vara med och utveckla våra verksamheter i Uppsala kommun.

 • Jobba som socionom

  Jobba som socionom i Uppsala kommun. Du har goda utvecklingsmöjligheter och nära till kollegor och chefer. Här finns plats för dig!