Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se

Beställ betygskopia från grundskola, gymnasium och vuxenutbildning inom Uppsala kommun

Betyg från vuxenutbildning

Om du har studerat efter 2002 och vill beställa betyg från vuxenutbildningen, komvux, ska du vända dig till Utbildnings- och jobbcenter.

Beställ betyg från vuxenutbildningen

Om du har studerat före 2002 och vill beställa betyg från vuxenutbildningen, komvux, ska du vända dig till stadsarkivet.

Beställ betyg från Stadsarkivet

Betyg från en kommunal grund- eller gymnasieskola från de senaste 10 åren

Om du behöver kopia på ett betyg från de senaste 10 åren ska du först kontakta skolan varifrån du fick betyget. Om du söker ett betyg som är äldre än 10 år eller om skolan inte längre finns ska du först titta i listan över betyg som finns på stadsarkivet för att se om året du söker finns. Även betyg äldre än 10 år kan finnas kvar på skolan.

Betyg från friskola

På stadsarkivet finns betyg från friskolor från 2012 och fram till senast avslutade läsår. Om du söker betyg från det senaste läsåret ska du vända dig direkt till skolan. För betyg från tidigare år ska du kontakta skolan du fick betyget ifrån. Undantaget är John Bauergymnasiet och Doctrinagymnasiet. För dessa finns betyg från tidigare år på stadsarkivet.

Nyheter om vuxenutbildning

Se fler nyheter