Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se

Välkommen på leverantörsträffar

Uppsala växer och det betyder fler affärer. Därför vill vi gärna träffa dig och prata om kommande upphandlingar och om hur vi kan samarbeta och växa tillsammans. Alla företag är välkomna – både befintliga leverantörer och du som vill bli leverantör.

Leverantörsträffarna blir digitala

Under våren 2021 kommer vi att genomföra två digitala leverantörsträffar där du får ta del av bland annat e-handel och kommande upphandlingar. Vid båda tillfällena kan du välja ett upphandlingsområde för att få djupare information om aktuella upphandlingar och ställa frågor i chatten.

14 april 13.00 -14.15
16 april 9.00-10.15

För att delta vid leverantörsträffarna behöver du anmäla dig i förväg eftersom det är begränsat antalet platser vid varje tillfälle. 
Anmälan till leverantörsträffar 14 och 16 april

Mer om näringsliv

www.uppsala.se/naringsliv hittar du en lista över nätverk som du kan gå med i, länkar till Uppsalas företagsfrämjande aktörer och kontaktuppgifter till kommunens näringslivsavdelning. Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev och följa oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad om viktiga saker som berör dig som företagare i Uppsala.