Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Välkommen på leverantörsträffar

Uppsala växer och det betyder fler affärer. Därför vill vi gärna träffa dig och prata om kommande upphandlingar och om hur vi kan samarbeta och växa tillsammans. Alla företag är välkomna – både befintliga leverantörer och du som vill bli leverantör.

Branschråd 

Sedan tidigare finns branschråd för IT samt för bygg och anläggning. Under året har vi startat fler branschråd för att möta dig som företagare. Vi fyller strax på nya datum för 2024. 

Genomförda branschråd hösten 2023

  • Livsmedel, 8 november
  • Vård och omsorg, 9 november
  • Fordon och transport, 16 november 

Branschråden syftar till att skapa möjligheter för dialog kring strategier för framtiden. Med det här nya sättet att mötas vill kommunen diskutera lösningar på kommunens behov med dig som leverantör. Hur kan vi uppfylla beslutade krav och klara den omställning Uppsala behöver göra för att kunna växa hållbart? Välkommen!

Anmälan

Alla företag som är verksamma inom respektive bransch är välkomna att delta. Träffarna sker digitalt. 

Mer om näringsliv

www.uppsala.se/naringsliv hittar du en lista över nätverk som du kan gå med i, länkar till Uppsalas företagsfrämjande aktörer och kontaktuppgifter till kommunens näringslivsavdelning. Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev och följa oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad om viktiga saker som berör dig som företagare i Uppsala.