Från och med 11 maj råder eldningsförbud i Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Välkommen på leverantörsträffar

Uppsala växer och det betyder fler affärer. Därför vill vi gärna träffa dig och prata om kommande upphandlingar och om hur vi kan samarbeta och växa tillsammans. Alla företag är välkomna – både befintliga leverantörer och du som vill bli leverantör.

Branschråd

Branschråden syftar till att skapa möjligheter för dialog kring strategier för framtiden och att diskutera lösningar för hur vi kan uppfylla beslutade krav och klara den omställning Uppsala behöver göra för att kunna växa hållbart. Alla företag som är verksamma inom respektive bransch är välkomna att delta. Om ditt företag vill få inbjudan till något av branschråden - kontakta Helena Sköld Lövgren, upphandlingschef Uppsala kommun
helena.skold-lovgren@uppsala.se

Mer information till dig som är eller vill bli leverantör till Uppsala kommun.

Mer om näringsliv

www.uppsala.se/naringsliv hittar du en lista över nätverk som du kan gå med i, länkar till Uppsalas företagsfrämjande aktörer och kontaktuppgifter till kommunens näringslivsavdelning. Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev och följa oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad om viktiga saker som berör dig som företagare i Uppsala.