Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Djurskötare till ladugården

Diarienr:
UBN-2022-04967
Arbetsplats:
Uppsala yrkesgymnasium Jälla
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du intresse av djur, traktorkort och erfarenhet av mjölkning av kor och arbete med stora djur? Då kan du vara den vi söker som djurskötare på Uppsala yrkesgymnasie i Jälla. Välkommen med din ansökan!

Uppsala yrkesgymnasium Jälla är ett gymnasium med många yrkesprogram och bland annat naturbruksprogrammet. Till skolan hör ett större lantbruk som betjänar skolan med mycket av den praktiska utbildningen inom djurhållning och odling med cirka 75 mjölkkor med rekrytering som drivs konventionellt med certifiering till ekologiskt pågår.

Mer information om yrkesgymnasium hittar du här

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att mjölkning av kor samt sköta den dagliga skötseln av djur och ladugård.

Din bakgrund

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och gärna gymnasieutbildning från naturbruksprogrammet. Vidare kräver tjänsten att du har erfarenhet av mjölkning av kor, arbete med stora djur och traktorkort samt att du har kunskaper i mjölkning av kor och arbete med stora djur. B-körkort är meriterande.

Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar. Du ser möjligheter i förändringar och kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Vidare är du bra på att se helheten och frågor i ett större perspektiv. Du förstår din roll och har verksamhetens bästa i agenda och beslut. Du förstår vikten av ett gott samarbete och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt genom att lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är relationsskapande och bra på att underhålla och utveckla yrkesmässiga relationer. Sist men inte minst är du bra på att planera och prioritera ditt arbete samtidigt som du behåller lugnet och fokuserar på rätt saker. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Hugo Larsson Holmberg, driftledare, 018-727 93 56.

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 09 18.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet