Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Speciallärare till Malmaskolan

Diarienr:
UBN-2022-04352
Arbetsplats:
Malmaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du svensk lärarlegitimation och speciallärarexamen och är på jakt efter en ny utmaning? Vi på Malmaskolan behöver nu tillsätta en speciallärare som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Hos oss får du inte bara ett roligt jobb och trevliga kollegor, du får också möjlighet att göra skillnad i samhället – på riktigt. Sök idag och bli en central del av vårt viktiga arbete!

Malmaskolan är en F-6-skola med 409 elever fördelade på två klasser i varje årskurs förutom blivande årskurs 2, vilka är tre klasser. Malmaskolan ligger i hjärtat av Norby i sydvästra Uppsala. Omgivningarna är lugna och fridfulla och det är gångavstånd till härlig natur i både Stadsskogen och Hågadalen. Malmaskolan präglas av trygghet och stabilitet och goda resultat. Våra medarbetare är engagerade och erfarna och har goda ämneskunskaper.

Här kan du läsa mer om vår verksamhet 

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån styrdokument och verksamhetens mål och vara med och utveckla samt förfina skolans arbete med att göra undervisningen tillgänglig för alla elever tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare. Det ingår även att skapa förutsättningar tillsammans med elevhälsans och skolans olika professioner för att nå vårt mål om att alla elever kan lyckas och känna sig lyckade, ge förslag på lämpliga strategier, metoder, material och verktyg i dialog med andra samt arbeta aktivt med elever i behov av särskilt stöd.

Din bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig som har svensk lärarlegitimation och speciallärarexamen. Det är meriterande om du har akademisk examen inom specialpedagogik eller någon utbildning gällande neuropsykologiska funktionshinder, läs- och skrivsvårigheter och språkstörning. Du ska ha erfarenhet av arbete som speciallärare och flerårig undervisning på grundskolenivå. Du behöver även ha erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd och arbete med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av handledning av pedagoger och arbetat med särskild undervisningsgrupp. Det är en fördel om du har erfarenhet av undervisning där eleverna haft utmaningar i matematik.

Du ska ha god kännedom om Skolverkets styrdokument och läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska. Du behöver ha kunskaper i att hantera digitala verktyg (IKT) och grundläggande IT-kunskaper i Office 365. Det är en fördel om du har kunskaper i system som Pro-Renata, E-barn och Unikum. Har du kunskaper i aktuell forskning inom specialpedagogik, kunskaper inom specialpedagogik eller goda lärmiljöer ser vi det som meriterande. 

Som person har du god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Vidare söker vi dig som är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Som person är du flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Zandra Boivie, rektor 018-727 74 00.

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95
Lärarnas Riksförbund, Helena Dübeck, 018-727 24 23.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 22 34. 

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2022-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet