Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Förskollärare till Årikets förskola

Diarienr:
UBN-2022-04320
Arbetsplats:
Årikets förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du förskollärare och vill vara med och göra skillnad för framtidens medborgare? Gillar du mångsidigt arbete och vill ta dig an nya utmaningar hos Årikets förskola? Välkommen med din ansökan!

Årikets förskola ligger i Industristaden och vi har närhet till parker och museum. På Årikets förskola har vi en mobil buss samt lådcyklar som vi använder för att besöka olika platser.

Här kan du läsa mer om Årikets förskola

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra aktiviteter enligt läroplanen, skapa möjlighet till utforskande och lek och lärande. Det ingår även att bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal samt aktivt delta i förskolans utvecklingsarbete

Din bakgrund

Vi söker dig som har förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan. Vi ser att du har erfarenhet av arbete med undervisning på förskola och har du dessutom arbetat som förskollärare ser vi det som en fördel. 

Tjänsten förutsätter att du har kunskaper i pedagogisk dokumentation och goda kunskaper i svenska, både muntliga och skriftliga. Det är viktigt att du har god kännedom om skolans styrdokument samt förskolans läroplan. Har du dessutom goda datorkunskaper är det positivt. 

Som person är du flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du tar gärna initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Dessutom är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vi ser också att du har god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Maria Ahlgren, rektor, 018-727 45 85.

Fackliga företrädare:
Lärarnas Riksförbund, Helena Dübeck, 018-727 24 23
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2022-12-31 Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet