Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Hälsopedagog med ansvar för rastverksamhet och simning till von Bahrs skola

Diarienr:
UBN-2022-03454
Arbetsplats:
Von Bahrs skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du intresserad av en helt ny typ av tjänst där dina kunskaper om fysisk aktivitet och simning kommer elever till gagn? Vill du vara med och bygga upp rastverksamhet och simundervisning på von Bahrs skola? Då kan det vara dig vi söker!

Von Bahrs skola är en F-9 skola med i nuläget drygt 600 elever. Skolan är omgiven av stora härliga grönytor och ligger i Lötenområdet med cykelavstånd till city och Fyrishov och Gränby Centrum. Skolan erbjuder fina och ändamålsenliga lokaler med hög andel behöriga lärare och kompetent personal. Skolan har ett komplett elevhälsoteam och två skolvärdar. I dagsläget har skolan drygt nittio medarbetare inom olika kategorier. Hos oss får du bland annat möta en kulturell mångfald där vi ser olikheter som en tillgång. Vi har två fina skolgårdar som inbjuder till lek och rörelse. I närområdet finns parker och stora grönytor.

Här kan du läsa mer om Von Bahrs skola

Ditt uppdrag

I uppdraget ingår att ansvara för skolans rastverksamhet och tillsammans med trivselledare fortsätta utveckla den. Du kommer även driva rörelsesatsningen i samarbete med RF-Sisu och skolans "rörelsegrupp". Tillsammans med skolans idrottslärare kommer du också att ansvara och delvis genomföra simundervisning för årskurs 1-9. Du kommer du att ha en semestertjänst.

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning till hälsopedagog, socialpedagog eller lärare i fritidshem. Vi se även att du har simlärarutbildning. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av arbete inom grundskolan och av att leda barngrupper.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat.

Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ulrika Axelsson, rektor, 018-727 58 51
Ewa Edström Forsberg, biträdande rektor, 018-727 49 02.

Fackliga företrädare:
Vision, Maria Ros, 018-727 24 38
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95
Lärarnas Riksförbund, Helena Dübeck, 018-727 24 23.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning, semestertjänst Omfattning: 100% Tillträde: 2022-08-08 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet