Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i matematik 6-9 med utvecklingslärarbefattning till Gränbyskolan

Diarienr:
UBN-2022-00115
Arbetsplats:
Gränbyskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du intresserad av skolutveckling, av att leda kollegialt lärande och vill arbeta tillsammans med andra för att nå målen? Har du höga ambitioner och är en trygg ledare i klassrummet där du kan anpassa undervisningen till individerna? Välkommen till Gränbyskolan!

Gränbyskolan ligger i stadsdelen Gränby i närheten av centrala Uppsala. Skolan har cirka 400 elever och 60 personal varav 11 är utvecklingslärare med uppdrag att driva skolutveckling. Vi arbetar med höga förväntningar och att skapa framtidstro hos våra elever och det händer mycket spännande i och runt skolan. Vill du vara med på vår resa?

Här kan du läsa mer om Gränbyskolan

Ditt uppdrag

Du kommer att vara en av våra 11 utvecklingslärare under 1,5 år och sedan fortsätta som vanlig lärare. I arbetet ingår att aktivt delta i skolans utvecklingsarbete samt att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen. Det ingår även att bidra till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar samt samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö.

I uppdraget ingår även att:

  • arbeta med digitala hjälpmedel
  • analysera och följa upp det egna arbetet
  • delta i möten med vårdnadshavare
  • hålla i utvecklingssamtal
  • sätta betyg på elevernas förvärvade kunskaper
  • dokumentera.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik i årskurs 6-9. Legitimation med behörighetsförteckning bifogas ansökan. Har du kompletterande pedagogisk utbildning och behörighet att undervisa i ett flertal ämnen ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har minst 4 års dokumenterad erfarenhet inom skolväsendet och av arbete som lärare i årskurs 6-9. Du behöver ha visat en särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och ha bedömts som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisningen. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med språkutvecklande arbetssätt och av arbete inom kommunal skolverksamhet.

För att lyckas i arbetet behöver du ha ett stark intresse för att utveckla undervisningen och god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan. Du behöver ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Utöver detta behöver du även ha IT-kunskaper med inriktning mot pedagogiskt arbete, kunskaper i olika digitala läromedel och kunskaper inom goda lärmiljöer.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat.

Jobbet passar dig som är en flexibel person och kan se möjligheter i förändringar. Sist men inte minst har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Cilla Peiro, rektor, 018-727 58 65.

Facklig företrädare: Lärarnas Riksförbund, Helena Eklund, 018-727 57 13, eller Anna-Sara Björklund, 072-147 62 04.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2022-02-28 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet