Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Gymnasielärare i svenska och historia

Diarienr:
UBN-2021-07433
Arbetsplats:
Rosendalsgymnasiet
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vill du arbeta som lärare på en gymnasieskola där det finns ett stort engagemang hos elever och personal? En skola där vi samarbetar inom arbetslag för progressionen i utbildningen samt inom ämnet för utveckling av undervisningen för att främja elevernas lärande? En skola som har fokus på bildning, elevernas lärande och en positiv studiemiljö? Då är Rosendalsgymnasiet en skola för dig. 

Rosendalsgymnasiet är beläget nära Biomedicinskt centrum i en expansiv del av staden. Gymnasieskolan har idag cirka 900 elever fördelade på tre program: naturvetenskapliga programmet, samhällsvetenskapsprogrammet och introduktionsprogrammet språkintroduktion.

Här kan du läsa mer om Rosendalsgymnasiet

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att undervisa i ämnena svenska och historia på NA-programmet och inom ramen för tvärprofilen samt historia på Introduktionsprogrammet Språkintroduktion. Det ingår även handledning av gymnasiearbete och mentorskap i en årskurs 3 på NA i tjänsten. Kollegialt samarbete sker i arbetslag och ämnesgrupper och andra gruppkonstellationer.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i svenska och historia på gymnasienivå. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av att arbeta som gymnasielärare. 

Vi söker dig som har ett genuint engagemang för elevers lärande och utveckling. I ditt ledarskap är du tydlig och har lätt för att anpassa dig utefter de situationer som uppstår. Relationsskapande är en viktig grundförutsättning för lärandet och du bygger och värnar dessa med både kollegor och elever.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Christer Nilsson, programrektor NA, 018-727 33 59.

Facklig företrädare: Lärarnas Riksförbund, Peter Byström, 018- 727 16 93. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2022-06-17 Omfattning: 75% eventuellt mer Tillträde: 2022-02-15 eller tidigare enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet