Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i fritidshem inriktning IT till Ramsta skola

Diarienr:
UBN-2021-05863
Arbetsplats:
Ramsta skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du lärare i fritidshem och på jakt efter en ny utmaning? Vill du arbeta i en dynamisk miljö med trevliga kollegor som gillar sitt jobb? Välkommen till Ramsta skola!

Ramsta skola är belägen i en naturskön miljö väster om Uppsala centrum. Skolan har 340 elever i förskoleklass till årskurs 6 och drygt 30 medarbetare. Vi bedriver ett aktivt pedagogiskt utvecklingsarbete inom flera områden och är forskningsanknutna sedan många år till Ignite research institute och skolforskare  Ann S. Pihlgren.

Skolan har en natur och miljöinriktning och vi bedriver undervisning i vår skolskog regelbundet. Arbetsplatsen präglas av ett stort engagemang hos elever och medarbetare och vi har goda resultat i såväl kunskaper hos eleverna samt upplevelsen av en god arbetsmiljö.

I fritidshemmet är cirka 175 elever inskrivna, de är uppdelade på två avdelningar, förskoleklass och årskurs 1-3. Våra öppettider är 6.30-17.30. Skolan är en trivselskola med TL ledare som tillsammans med personal leder rastaktiviteter under dagen.

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta i fritidshemmets verksamhet och tillsammans med kollegor utveckla innehåll och arbetssätt i riktlinje med läroplan för fritidshemmet. Det ingår att ansvara för att planera och genomföra lunch och rastaktiviteter under skoldagen. Arbetsplatsen deltar i ett EU projekt med en vänskola i Spanien i syfte att utveckla metoder och arbetssätt för att utbilda elever till skickliga tänkare. I tjänsten ingår ett särskilt ansvar för att utveckla undervisningen i IT i enlighet med uppdraget i kursplanen för fritidshemmet.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för fritidshemmet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete i fritidshemmets verksamhet. Har du erfarenhet av arbete med elever med NPF variation ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har goda IT kunskaper.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Sist men inte minst är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Dessutom tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Lena Holmberg, rektor, 073-063 53 87
Andreas Edlund, lagledare, via skolans expedition 018-727 81 07.

Facklig företrädare: Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2022-01-03 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet