Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i träslöjd till Valsätraskolan

Diarienr:
UBN-2021-06087
Arbetsplats:
Valsätraskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Valsätraskolan söker dig som är behörig träslöjdslärare och som vill arbeta som lärare i träslöjd år 3-9. Passar detta in på dig? Välkommen med din ansökan!

Valsätraskolan har cirka 1000 elever. På mellanstadiet är skolan tre-parallelig, och förlagd till Lilla Valsätraskolan. Där går eleverna i årskurs 3-5. På höstadiet (6-9) är skolan fyr-parallellig.  

Läs mer om vår skola här: Valsätraskolan

Ditt uppdrag

Lärare i träslöjd år 3-9. Undervisningen bedrivs i två välutrustade slöjdsalar; för år 3-5 på Lilla Valsätra, och för år 6-9 på Valsätraskolan.
I tjänsten kan mentorskap på högstadiet ingå.

Din bakgrund

Vi söker dig som är behörig träslöjdslärare. Vi ser även att du har erfarenhet av tjänst i grundskolan. 

Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv samt är pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Sist men inte minst har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Tomas Rylander, rektor, 018-727 62 30 

Fackliga företrädare:
LR, Helena Dübeck, 018-727 24 23
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2021-10-10, enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet