Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Undersköterskor till Östra landsbygden hemvård - timvikariat

Diarienr:
ALN-2021-00550
Arbetsplats:
Östra landsbygden hemvård
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete inom vård och omsorg och kan jobba med kort varsel? Då kan det här vara jobbet för dig! Östra landsbygden hemvård söker nu undersköterskor för timanställning.

Östra landsbygden hemvård utgår från Länna som är beläget bara 20 minuters bilresa från Uppsala. Hit kan du lätt ta dig med buss eller bil.
Vårt arbetsområde täcker Länna, Almunge, Rasbo och Knutby med omnejd. Vi arbetar i team tillsammans med sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, planerare, samordnare och verksamhetschef. Vi har bemannat mellan 06.45-22.30 alla dagar i veckan. Vårt uppdrag är att ge service och vård i människors hem årets alla dagar och utifrån beslut från biståndshandläggare. På Östra landsbygdens hemvård arbetar idag ett 60-tal medarbetare.

Ditt uppdrag

Som undersköterska kommer du att utföra uppgifter delegerade från legitimerad personal. Du ska verka för att brukaren kan leva ett självständigt, aktivt och meningsfullt liv utifrån hans eller hennes förutsättningar och behov. Det ingår även att ge en god omvårdnad utifrån individens behov med stor respekt för människan och dennes självbestämmande. Du förväntas utföra personlig omvårdnad inklusive munvård samt dokumentera enligt socialtjänstlagen.

Din bakgrund

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning. Det är en fördel om du har undersköterskeutbildning med specialistkompetens. Arbetet kräver att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Har du erfarenhet av arbete med äldre inom hemvård eller inom liknande verksamheter ses det som meriterande. Du behärskar de svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Då våra brukare bor på landsbygden och vi tar oss till dem med bil behöver du ha B-körkort och vara bekväm med att köra bil i arbetet. Det är även meriterande om du har goda dokumentationskunskaper.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en person som är serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker.

Sist men inte minst söker vi dig som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du är en flexibel person som kan se möjligheter i förändringar. Dessutom har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Daniel Angesjö, verksamhetschef, 018-727 73 48.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, timanställning Omfattning: 0% Tillträde: Omgående Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet