Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Undersköterska i äldreomsorg till Östra landsbygden hemvård

Diarienr:
ALN-2021-00503
Arbetsplats:
Östra landsbygden hemvård
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du på jakt efter nästa utmaning där du får möjlighet att utvecklas i din roll som undersköterska i äldreomsorg och utveckla vården på Östra landsbygden hemvård tillsammans med engagerade kollegor? Då kan det här vara det perfekta jobbet för dig - vänta inte med din ansökan! 

Östra landsbygden hemvård utgår från Länna som är beläget bara 20 minuters bilresa från Uppsala. Hit kan du lätt ta dig med buss eller bil.
Vårt arbetsområde täcker Länna, Almunge, Rasbo, Knutby med omnejd varpå du som söker måste ha körkort för att kunna arbeta hos oss. Vi arbetar i team tillsammans med sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, planerare och samordnare och verksamhetschef. 
Vi har bemannat mellan 06.45 - 22.30 alla dagar i veckan. Vårt uppdrag är att ge service och vård i människors hem årets alla dagar och utifrån beslut från biståndshandläggare. På Östra landsbygdens hemvård arbetar idag ett 60-tal medarbetare. 

Läs mer om vår verksamhet här: Vård- och omsorg Uppsala 

Ditt uppdrag

Som undersköterska i hemvård arbetar du med att ge en god och säker omvårdnad till våra patienter. Du kommer att ge en god omvårdnad utifrån individens behov med stor respekt för människan och dennes självbestämmande, verka för att brukaren kan leva ett självständigt och aktivt och meningsfullt liv utifrån hans eller hennes förutsättningar och behov. Dessutom kommer du att utföra uppgifter delegerade från legitimerad personal, dokumentera enligt socialtjänstlagen samt utföra personlig omvårdnad inklusive munvård.

Din bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig som har undersköterskeutbildning. Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning med specialistkompetens. Du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Vidare är det en fördel om du även har erfarenhet av arbete med äldre inom hemvård eller inom liknande verksamheter. Du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, B-körkort samt god dokumentations- och datorvana. Det är även positivt om du har goda systemkunskaper.

Du är empatisk och du kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation samt att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt uttrycker dig välformulerat och tydligt i både enskilda möten och grupp. Sist men inte minst söker vi dig som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete, är flexibel och ser möjligheter i förändringar samt är bra på att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Daniel Angesjö, verksamhetschef, 018-727 73 48

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning, två tjänster Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet