Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Modersmålslärare i tyska till enheten för flerspråkighet

Diarienr:
UBN-2021-05534
Arbetsplats:
Enheten för flerspråkighet
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Enheten för flerspråkigheter söker dig som vill du undervisa grundskoleelever i ämnet modersmål. Och som har lärarutbildning eller motsvarande pedagogisk utbildning. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan  till tjänsten modersmålslärare i tyska redan idag!

Enheten för flerspråkighet är en central enhet för modersmålsstöd, modersmålsundervisning, studiehandledning på modersmål i ett 0-19 årsperspektiv: i förskolan, förskoleklassen, grundskolan, grundsärskolan, gymnasieskolan, gymnasiesärskolan. I enhetens uppdrag ingår att samordna och organisera verksamhet i såväl kommunala som fristående förskolor och skolor.
Våra administrativa lokaler ligger på Fyrisborgsgatan 2, den pedagogiska verksamheten sker ute på kommunens förskolor och skolor.

Ditt uppdrag

I dina arbetsuppgifter ingår att undervisa grundskoleelever i ämnet modersmål enligt gällande styrdokument. Undervisningen sker på kommunens skolor.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarutbildning eller motsvarande pedagogisk utbildning på högskolenivå som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i tyska (ditt modersmål), goda kunskaper i svenska samt mycket god datorvana. Önskvärt om du har tillgång till egen bil i tjänst.

Du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare är du pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vi ser även att du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Marianna Aivazova, enhetschef, 018-727 20 29

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Bassam El Harbiti, 018-727 20 26
LR, Jiaoying Chen, 018-727 20 26

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, till och med LÅ 21/22 Omfattning: 60% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet