Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Speciallärare / Specialpedagog

Diarienr:
UBN-2021-04352
Arbetsplats:
Kvarngärdesskolan - Uppsala International School
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Nu söker vi på Kvarngärdesskolan - Uppsala International School dig som vill växa tillsammans med oss i Uppsala kommun. Som speciallärare/specialpedagog hos oss är det viktigt att du verkligen vill göra skillnad ute i samhället. Har vi väckt ditt intresse? Välkommen med din ansökan till en riktigt spännande tjänst!

Kvarngärdesskolan Uppsala International School
En skola för alla där alla elever ska lyckas.

Läs om skolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att vara med och utveckla samt förfina skolans arbete med att göra undervisningen tillgänglig för alla elever tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare och skapa förutsättningar tillsammans med elevhälsans och skolans olika professioner för att nå vårt mål om att alla elever kan lyckas och känna sig lyckade. Det ingår även att ge stöd till pedagoger och elever, främst i grupp men i vissa fall även enskilt, arbeta aktivt med elever i behov av särskilt stöd samt utföra kartläggningar och ge handledning genom att vara en kunnig och lyhörd rådgivare i pedagogiska frågor.

Din bakgrund

För att arbeta som speciallärare/Specialpedagog hos oss krävs det att du har svensk lärarlegitimation, speciallärarexamen, akademisk examen inom specialpedagogik eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi tror att du är en person som drivs av att få ta stort eget ansvar och att ha ett jobb som gör skillnad.
Erfarenhet av handledning av pedagoger, arbete med elever i behov av särskilt stöd
och arbete med neuropsykiatriska funktionsvariationer och utbildning gällande neuropsykologiska funktionshinder, utbildning gällande läs- och skrivsvårigheter och utbildning gällande språkstörning är meriterande.
Även kunskaper i system som Pro-Renata, E-barn och Unikum, kunskaper i aktuell forskning inom specialpedagogik och att vara väl förtrogen med olika digitala stödverktyg ses som meriterande.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du en person som har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är lugn och samlad i pressade situationer.
Sist men inte minst söker vi dig som är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att uppnå dina mål. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Anna Jones, biträdande rektor 018-727 59 24.

Facklig företrädare: Helena Johansson LR 018-727 59 00. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-10 eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet