Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare för Fritidshem inriktning hälsa och rörelse

Diarienr:
UBN-2021-04137
Arbetsplats:
Treklangens skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vi på Treklangens skola söker nu dig som vill vara med och utveckla skolan och fritidshemmets hälsoprofil!

Treklangens skola är en F-5 skola med ca. 310 elever som  är indelad i fyra arbetsenheter.
Skolan ligger i ett dynamiskt område med natursköna omgivningar. Närheten till Gottsunda centrum med teater, bibliotek och simhall är en tillgång. Elever med olika bakgrund möts och utvecklas i vår skola.
Alla elever i Treklangens skola simmar regelbundet och vi driver projektet El-Sistema tillsammans med kulturskolan.
Skolan är en populär arbetsplats där personalen trivs och samarbetar mot högt uppsatta mål. Vi har ett ökande elevtal på skolan.
Arbetsro och högt ställda förväntningar är ledord för Treklangens skola.
Vi har ett välfungerande elevhälsoteam med speciallärare, kurator, skolsköterska och psykolog.
På Treklangens skola bedriver vi ett aktivt utvecklingsarbete, bland annat IBIS projektet i samarbete med Uppsala universitet.

Läs om skolan

Ditt uppdrag

Du ska arbeta aktivt med rörelseaktiviteter på raster och fritidstid samt tillsammans med övrig personal utveckla och planera skolans arbete med att ge våra elever en hälsosam livsstil och meningsfulla rastaktiviteter.
Arbetet innefattar såväl praktiskt arbete med elever som planering och utveckling. Vi tror att organiserade aktiviteter på rasterna och bidrar till ett ökat välbefinnande och bättre inlärning.
Ett nära samarbete med Elevhälsan är också en del av uppdraget

Din bakgrund

För att söka denna tjänst krävs att du har lärarlegitimation med behörighet för fritidshemmet och erfarenhet av liknande arbete. Du har även goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Som person har du en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är också en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Erica De Korostenski, rektor 018-727 88 12

Facklig företrädare:
Lärarförbundet Christoffer Wahlgren 070-787 47 40

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: 21-08-10 eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet