Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare gymnasiet i Design, CAD, Konstruktion, Teknik / Fysik, Robotteknik

Diarienr:
UBN-2021-02699
Arbetsplats:
Fyrisskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som lärare gymnasiet inom offentlig sektor? Just nu söker vi på Fyrisskolan en gymnasielärare. Det här jobbet innebär inte bara spännande arbetsuppgifter utan också en trevlig arbetsmiljö som kännetecknas av en jämn fördelning av män och kvinnor, bra laganda, en tillåtande kultur med högt i tak och öppen och tydlig kommunikation mellan medarbetare.

Fyrisskolan, som är en av Uppsala kommuns gymnasieskolor och är med i Teknikcollege och har samverkan med välkända företag inom teknik- och Life Science-sektorn. Fyrisskolan erbjuder elever från det tekniska programmet ett fjärde år för att studera till gymnasieingenjör. Fyrisskolan bedriver ett systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse. Fyrisskolans elever deltar framgångsrikt i tävlingsverksamhet inom flera teknik- och naturorienterande ämnen liksom entreprenöriellt arbete (UF).

Läs om skolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande. Det ingår även att samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö samt bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Du samverkar med mångsidigt kunniga kolleger och bidrar till en utbildning med hög kvalitet.

Din bakgrund

För att arbeta som lärare gymnasiet hos oss behöver du ha svensk lärarlegitimation med ämnesbehörighet och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i gymnasieskolan. Du har också erfarenhet av att arbeta som gymnasielärare, av arbete på gymnasieskola och undervisning. Vidare har du god kännedom om gymnasieskolans styrdokument och läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, goda kunskaper i Office-paketet, goda systemkunskaper och goda datorkunskaper. Kanske har du behörigheter från en del av de eftersökta ämnena men ej alla; vi söker brett och vill träffa dig också.

Vi söker dig som lätt anpassar dig till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Du identifierar ett problems beståndsdelar och ser sambanden där emellan. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.
Vidare är du en person med god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och för människors olika förutsättningar. Du samarbetar bra med andra människor.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Freddie Sahlin, programrektor, 018-726 01 92.

Facklig företrädare:
Jonas Egehult, LR: 018-726 00 46
Maria Gräns, LR: 018-726 00 56

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstid t o m 2022-06-17 Omfattning: 60-100% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet