Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare idrott och hälsa årskurs 1-5 till Domarringens skola

Diarienr:
UBN-2021-02647
Arbetsplats:
Domarringens skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vill du arbeta på en arbetsplats som kännetecknas av väl utarbetade arbetsrutiner, bra laganda samt öppen och tydlig kommunikation mellan medarbetare? Då bör du söka tjänsten som lärare i idrott och hälsa hos oss på Domarringens skola!

Domarringens skola är belägen i stadsdelen Svartbäcken och har cirka 620 elever från förskoleklass till årskurs 5 och förberedelseklass för nyanlända elever i årskurs 4-5 och integrerad fritidsverksamhet för år F-3. Engagemanget och kompetensen är stor bland personalen. Våra elever är trygga och når goda kunskapsresultat. Vi arbetar i arbetslag och har en hälsoinriktad pedagogisk profil. Ett välfungerande elevhälsoarbete är en viktig framgångsfaktor i vår verksamhet.

Här kan du läsa mer om Domarringens skola

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera, genomföra och utvärdera undervisning i enlighet med styrdokumenten.

I uppdraget ingår även:

  • kontakt med vårdnadshavare
  • samverkan med övriga lärare, elevassistenter och EHT.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet och erfarenhet av att undervisa i idrott och hälsa årskurs 1-5. Det är en fördel om du har erfarenhet av utomhuspedagogik.  Har du erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd till exempel inom NPF eller språkstörning samt kunskaper i lågaffektivt bemötande och språkutvecklande arbetssätt ses det som meriterande. Du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.

Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samtidigt som du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Johan Skage, rektor, 072-582 04 37
Helena Karlsson, biträdande rektor, 072-580 47 88.

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Lise-Lotte Lundqvist, 018-727 66 16 (expeditionen)
Lärarnas riksförbund, Helena Dübeck, 018-727 24 23.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2022-06-17 Omfattning: 80% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet