Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Idrottslärare till Grundsärskolan

Diarienr:
UBN-2021-01809
Arbetsplats:
Grundsärskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Grundsärskolan går en spännande och händelserik framtid tillmötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en idrottslärare som är bra på att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Har du tidigare erfarenhet av arbete i skola som idrottslärare och av arbete med elever med intellektuella funktionsnedsättningar och vill arbeta med undervisning? Då kan det här vara jobbet för dig!

I Uppsala kommun finns det fem grundsärskolor. Elevunderlaget  ökar och därmed behöver vi anställa ytterligare  idrottslärare.

Läs om verksamheten

Ditt uppdrag

Som idrottslärare på Uppsala grundsärskolor arbetar du med elever med intellektuella funktionsnedsättningar med eller utan flerfunktionsnedsättning. Eleverna är indelade i klasser och har olika stort behov av stöd i undervisningen. I tjänsten ingår det att undervisa elever på en eller flera skolor.

Din bakgrund

Vi söker dig är legitimerad idrottslärare åk 1-9. Du har även erfarenhet av arbete i skola som idrottslärare och av arbete med elever med intellektuella funktionsnedsättningar.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med elever med flerfunktionsnedsättning eller har specialistutbildning med inriktning mot elever inom grundsärskola med flerfunktionsnedsättning och/eller  påbyggnadsutbildning inom specialpedagogik.

Vi söker dig som är bra på att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du säkerställer att ditt budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.
Vidare är du en person som samarbetar bra med andra människor. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Marie Hultqvist 018-727 50 85 
Erika Norstedt  018-727 25 15.

Facklig företrädare: 
Lärarnas riksförbund Helena Dübeck, 018-727 24 23 
Lärarförbundet Louise Plobeck, 018-727 24 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet