Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i åk 4

Diarienr:
UBN-2021-01714
Arbetsplats:
Lindbackens skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Brinner du för läraryrket och vill arbeta på en skola med härliga kollegor som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet? Då bör du söka tjänsten som lärare åk 4 på Lindbackens skola. Välkommen att bli en del av Uppsala kommun! 

Lindbackens skola är en ny skola som flyttade in i nybyggda lokaler i augusti -18 i området Lindbacken strax utanför Uppsala. Vi har fina och ändamålsenliga lokaler och en vacker, naturskön omgivning. Vi har för närvarande ca 420 elever från förskoleklass till åk 5 varav ca 320 elever på fritids. Kommande läsår kommer vi att ha ca 500 elever. Vi har en flexibel organisation för att kunna tillmötesgå ändrade förutsättningar och vi arbetar i team för att hitta samordningsvinster samt planerar samarbetstider för att främja kollegialt lärande och öka elevernas förutsättningar att lyckas. Vår vision är "Tillsammans växer vi!".

Läs om skolan

Ditt uppdrag

Som lärare i åk 4 på Lindbacken skola kommer du att planera och genomföra undervisning enligt styrdokumenten. Du har ett nära samarbete med dina kollegor då skolan strävar efter ett stort kollegialt lärande.

Lindbackens skolan är ny och växande. Du har stora möjligheter att göra skillnad för skolan och våra elever genom att bidra med din kompetens och ditt engagemang. Tillsammans arbetar vi för att skapa en god arbetsmiljö, god trivsel och trygghet och en lärande kultur både för elever och personal.

Några specifika uppdrag som ingår är analys och bedömning av elevers kunskaper, dokumentation, utvecklingssamtal och arbete med digitala hjälpmedel.

Din bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 4–6. Tidigare erfarenhet av undervisning i åk 4-6 och erfarenhet av att möta elever i behov av särskilt stöd är meriterande.
Arbetet kräver goda datorkunskaper och goda muntliga och skriftliga kunskaper svenska språket. Det är en fördel om du har systemerfarenhet av Unikum och Office365.

Du är lugn och samlad i pressade situationer. Du anpassar dig lätt till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Vidare är du en person med god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och för människors olika förutsättningar.
Sist men inte minst söker vi dig som samarbetar bra med andra människor. Du har lätt för att ta egna initiativ och sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sakarias Åkerman, biträdande rektor, 018-727 72 07

Facklig företrädare:
Anja Åhman, Lärarförbundet. 018-727 78 12 
Frida Aracil Flügel, LR. 018-727 78 12 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet