Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Förrådstekniker till Hjälpmedel i Uppsala Län

Diarienr:
ALN-2021-00173
Arbetsplats:
Hjälpmedel i Uppsala Län
Förvaltning:
Äldreförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du gymnasiekompetens och är på jakt efter en ny utmaning? Vi på Hjälpmedel behöver nu tillsätta en förrådstekniker som har lätt för att ta egna initiativ och sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat. Hos oss får du inte bara ett roligt jobb och trevliga kollegor, du får också möjlighet att göra skillnad i samhället - på riktigt. Sök idag och bli en central del av vårt viktiga arbete! 

Hjälpmedel i Uppsala län, HUL, beläget på Palmbladsgatan 8 i Uppsala och samordnar hanteringen av hjälpmedel i Uppsala län och är ett kompetens- och resurscentrum i avancerade hjälpmedelsfrågor. Vi möjliggör att människor i Uppsala Län kan utföra för dem viktiga aktiviteter trots funktionsnedsättning i sin vardag. 

Ditt uppdrag

I den här rollen kommer du först och främst att ta emot, rekonditionera och lagerföra hjälpmedel samt att plocka ihop hjälpmedel enligt beställningar. Du kommer att rapportera till chef.

Din bakgrund

För att arbeta som förrådstekniker hos oss krävs det att du har gymnasiekompetens. Vidare har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt datorvana. Erfarenhet av serviceyrke, vård- och omsorg, lagerarbete, teknik och verkstad och inriktning vård- och omsorg eller teknik och logistik är meriterande. Vi tror att du är en person som drivs av att få ta stort eget ansvar och att ha ett jobb som gör skillnad.

Du har lätt för att ta egna initiativ och sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare är du en person som är lugn och samlad i pressade situationer. Sist men inte minst söker vi dig som samarbetar bra med andra människor. Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att uppnå dina mål.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Christine Tell, verksamhetschef, 018-727 48 46

Fackliga företrädare: 
Vision, Tommy Törnberg, 018-727 24 33
Kommunal, 010-442 88 16 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, till oh med till 2021-08-31 Omfattning: 100% Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet