Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Klasslärare åk 4 till Valsätraskolan

Diarienr:
UBN-2021-01667
Arbetsplats:
Valsätraskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Brinner du för läraryrket och vill arbeta på en skola med härliga kollegor som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet? Då bör du söka tjänsten som klasslärare på Valsätraskolan. Välkommen med din ansökan! 

Valsätraskolan har 970 elever och ligger 4 kilometer söder om Uppsala centrum. Skolan är delad i två och årskurs 4 är placerad i den delen som vi kallar Lilla Valsätra och där eleverna i årskurs 3-5 undervisas. Ett mindre sammanhang men ändå en del av en större helhet.

Ditt uppdrag

Du kommer att i nära samarbete med övriga i årskursen ansvara för planering genomförande och utvärdering av undervisningen i årskurs 4. Uppdraget är att vara klasslärare med det helhetsansvar och mentorskap det innebär.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med bred behörighet med fokus på mellanåldrarna. Vi ser gärna att du har erfarenhet av klasslärarskap.

Som person anpassar du dig lätt till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Vidare är du en person som är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

Sist men inte minst söker vi dig som samarbetar bra med andra människor. Du är bra på att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Tomas Rylander, rektor, 018-727 62 30
Eva Wiman, biträdande rektor, 018-727 62 58.

Fackliga företrädare:
Lärarnas Riksförbund, Helena Dübeck, 018-727 24 23
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet