Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Systemförvaltare Personalobjektet till Systemförvaltning enhet 1 i Uppsala

Diarienr:
KSN-2021-00451
Arbetsplats:
Systemförvaltning enhet 1
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av systemförvaltning och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som Systemförvaltare Personalobjektet. Vi på Systemförvaltning enhet 1 erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till avancemang. Välkommen med din ansökan redan idag! 

Kommunledningskontorets IT-stab har helhetsansvar för kommunens IT-miljö och arbetar strategiskt och styrande och stödjande. Vi finns nära verksamheterna och bidrar till att tidigt identifiera IT-relaterade behov. IT-organisationen har hög kunskap om och förståelse för verksamhetsbehov och bär den komplexitet som IT-relaterad verksamhetsutveckling i stora organisationer innebär.

Ditt uppdrag

Som Systemförvaltare Personalobjektet på Systemförvaltning enhet 1 kommer du att arbeta med systemförvaltning. Mer specifikt kommer du att arbeta med kontinuerligt underhåll av ett eller flera system och vidareutveckla systemstödet till verksamheten. Du kommer dessutom att ge support till användare inom organisationen, utföra testarbete i projekt och förvaltningsuppdrag samt vidareutveckla och förbättra processer.

Din bakgrund

Krav för att söka tjänsten är att du har akademisk examen inom IT, utbildning inom systemvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Du har erfarenhet av systemförvaltning. Du måste också ha god kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och goda kunskaper i Office 365. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i Excel, kunskap av dokumentation och inom löne- och personaladministration samt lång praktisk och teoretisk kunskap inom personaladministrativa system.

Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du förstår din roll utifrån helheten och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vidare är du en person som behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker. Du har förmågan att snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Sist men inte minst söker vi dig som kan arbeta strukturerat och planera ditt arbete. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Eva Dahlén, enhetschef, 018-727 10 37
Karim Zalila, teamledare, 018-727 10 54

Fackliga företrädare:
Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49
SACO, Jonny Eliasson, 018-727 22 12

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta den person som finns angiven i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet