Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Institutionstekniker till Katedralskolan

Diarienr:
UBN-2024-02289
Arbetsplats:
Katedralskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du högskoleutbildning inom naturkunskap och god kännedom om skolmiljön, i synnerhet labbmiljön, på en gymnasieskola? Då kanske den här rollen kan vara intressant för dig! Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en kreativ och social miljö. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! 

Katedralskolan ligger centralt i Uppsala och är stadens största gymnasieskola med över 1400 elever. På skolan erbjuds utbildningar inom barn- och fritidsprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet, humanistiska programmet och international baccalaureate (IB) samt språkintroduktion (IMS).

Här kan du läsa mer om Katedralskolan.

Ditt uppdrag

I den här rollen kommer du att vara ett understöd till de naturvetenskapliga institutionerna vid Katedralskolan. Det betyder laborationsförberedelser, stöd vid exkursioner, materialhantering inklusive säkerhetsarbete, ansvar för inköp och lösande av andra förekommande uppgifter i samråd med institutionernas personal. Du ingår i ett arbetslag där man tar gemensamt ansvar för verksamheten och fördelningen av arbetsuppgifter varierar under året. Vid terminsstart och terminsslut ligger fokus på läromedelshantering.

Din bakgrund

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom det naturvetenskapliga området, till exempel biomedicinsk analytiker. Du ska ha god förståelse för verksamheten som helhet och god kännedom om skolmiljön, i synnerhet labbmiljön, på en gymnasieskola. Arbetet kräver att du har kunskaper om säkerhetsfrågor gällande kemikaliehantering. Har du erfarenhet av arbete inom service ser vi det som en fördel. 

Som person har du lätt för att samarbeta och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har förmåga till helhetssyn och kan se frågor i ett större perspektiv där du också är flexibel utifrån situationen. Dessutom är du en person som har ett serviceinriktat sätt, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Niklas Björkman, administrativ chef, 018-727 08 02.

Facklig företrädare: 
Vision, Tommy Törnberg, 018-727 17 44. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Från 1 augusti 2024 eller efter överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet