Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare i musik och annat ämne åk 7-9 till Ärentunaskolan

Diarienr:
UBN-2024-01941
Arbetsplats:
Ärentunaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av undervisning och är legitimerad musiklärare för årskurs 7-9? Vill du vara med och bygga upp musikundervisning på Ärentunaskolan och få arbeta i nyrenoverade lokaler? Då kan du vara den vi söker! Välkommen med din ansökan!

Ärentunaskolan är en grundskola för årskurs 7-9 belägen i Storvreta, en dryg mil norr om Uppsala. Skolan har cirka 525 elever och cirka 60 personal. Skolan ligger nära Storvreta centrum, naturnära och med utsikt över Fyrisån. I anslutning till skolan ligger två sporthallar samt en fin konstgräsplan.

Här kan du läsa mer om Ärentunaskolan.

Ditt uppdrag

I arbetet som musiklärare och lärare i annat ämne ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande. Det ingår även att bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar, bidra till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal samt samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö. Vi samarbetar nära med låg- och mellanstadieskolorna i vår närhet. Därför kan viss undervisning i lägre stadier bli aktuellt.

Vi strävar efter ett kollegialt lärande där du i nära samarbete med dina kollegor utvecklar verksamheten i både ämneslag och årskurslag. Tillsammans arbetar ni för att alla elever ska trivas och utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar. Mentorskap i klass tillsammans med en kollega ingår i uppgifterna.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i musik och annat ämne i årskurs 7-9. Du ska ha erfarenhet av undervisning och god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan. Det är också ett krav att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som lärare för årskurs 7-9 och med elever med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) samt att du har kunskaper inom specialpedagogik. 

Som person är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du är bra på att skapa engagemang och delaktighet och har lätt för att skapa nya kontakter. Sist men inte minst är du en person med en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Andreas Jansson, rektor, 018-727 09 75.

Facklig företrädare: Sveriges lärare, Louise Plobeck, 018-727 24 95.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 60-100% Tillträde: 2024-08-08 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet