Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Yrkeslärare till el- och energiprogrammet till Uppsala Yrkesgymnasium Jälla

Diarienr:
UBN-2024-01882
Arbetsplats:
Uppsala Yrkesgymnasium Jälla
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete inom el och energi och goda yrkesmässiga kunskaper? Vill du ha ett roligt och stimulerande jobb? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som yrkeslärare på el- och energiprogrammet!

Uppsala yrkesgymnasium Jälla är ett gymnasium med bygg- och anläggningsprogrammet, el- och energiprogrammet, vvs- och fastighetsprogrammet, naturbruksprogrammet, fordon- och transportprogrammet samt introduktionsprogram. Dessutom finns gymnasiesärskola och vuxenutbildning på skolan som har cirka 700 elever och är belägen cirka 6 km från Uppsalas centrum med goda bussförbindelser.

Här kan du läsa mer om Uppsala yrkesgymnasium Jälla

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att ansvara för elevernas utbildning på plats där du planerar och genomför undervisning i programgemensamma yrkesämnen och fördjupningskurser samt varvar teoretisk undervisning med praktisk träning. I rollen ingår också att vara mentor och stötta eleverna i deras utveckling i samarbete med vårdnadshavarna samt att utveckla utbildningen och det systematiska kvalitetsarbetet tillsammans med dina kollegor. Du kommer att ingå i ett arbetslag med yrkeslärare och ämneslärare som har elevernas utveckling och måluppfyllelse i fokus. I tjänsten ingår att ha visst ansvar för att anskaffa och samordna praktikplatser samt ha kontakt med arbetsplatser och branschen genom det arbetsplatsförlagda lärandet (APL).

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet inom el- och energiprogrammet, påbörjad yrkeslärarutbildning, utbildning inom el- och energi eller kompetens som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av arbete inom el och energi, av arbete med ungdomar och vara allmänt orienterad inom el. Det är en fördel om du har erfarenhet av undervisning inom el- och energiprogrammet och av arbete med APL. Vi ser gärna att du har aktuell branschkunskap, gott anseende inom branschen, auktorisation samt kännedom om och kontaktnät inom branschen.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Jobbet passar dig som är en flexibel person och kan se möjligheter i förändringar. Sist men inte minst har du en god ledarskapsförmåga.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Tina Eriksson, programrektor, 018-727 92 38.

Facklig företrädare: Sveriges lärare, Stefan Pernler 018-727 93 55 eller Lucinda Andersson, 070-013 85 13.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning till och med 2024-12-20 med goda möjligheter till förlängning Omfattning: 100% Tillträde: 2024-08-12 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet