Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Administratör till Karl-Johansgården

Diarienr:
ALN-2024-00129
Arbetsplats:
Karl-Johansgården äldreboende
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du en erfaren administratör som är van att arbeta i olika digitala system? Har du god kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet? Då kan du vara den vi söker! Hos oss får du varierande arbetsuppgifter och härliga kollegor. Välkommen med din ansökan! 

Karl-Johansgården ligger centralt i Svartbäcken med goda kommunikationer. Boendet har 92 platser för personer över 65 år fördelat på 10 avdelningar. Här jobbar vi som ett team bestående av undersköterskor, vårdbiträden och legitimerad personal. 

Vi värnar om vår personals hälsa och i Uppsala kommun erbjudas alla medarbetare friskvårdsbidrag på 3000 kronor.

Här kan du läsa mer om Karl-Johansgården.

Ditt uppdrag

Som administratör har du varierande arbetsuppgifter som främst består av bemanning, verksamhetsutveckling, planering, rekrytering, fakturahantering, beställningar samt kontakt med externa och interna aktörer. Du kommer arbeta i system såsom Heroma, Proceedo, UNIT4, Lifecare, Iris och Asta. I arbetet ingår att ha kontakt med bland annat omvårdnadspersonal och legitimerad personal och du arbetar i nära samarbete med två verksamhetschefer, teamombud samt ytterligare en administratör.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som administratör och med registrering i digitala system. Du ska ha god kunskap och erfarenhet av att arbeta i Microsoft 365 och god system- och datorkunskap. Det är en fördel om du har arbetat administrativt inom offentlig sektor och vi ser gärna att du har en akademisk utbildning. Arbetet kräver att du har god kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Det är meriterande om du har goda kunskaper kring schemaläggning.

Som person har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete och sätter gärna igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare har du förståelse för ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Dessutom är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: 
Fatemeh Zamani Rivash, verksamhetschef, 018-727 06 21.

Fackliga företrädare:
Kommunal, 010-442 82 02
Vision, Karin Lundborg, 018-727 51 52.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Vi arbetar med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Målet är att de ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

Vård- och omsorgsförvaltningen är en av Sveriges största arbetsgivare inom kommunal vård och omsorg. Här arbetar cirka 7 500 medarbetare utifrån vår värdegrund – göra skillnad, arbeta tillsammans och välkomna nyskapande. Hos oss finns stora möjligheter att ta eget ansvar, utvecklas och bidra med sin kompetens. Vi strävar mot en organisationskultur med en tilltro till varandra och en stolthet över verksamheten.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Arbeta inom vård och omsorg - Uppsala kommun

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet