Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Speciallärare / specialpedagog till Årsta anpassad grundskola

Diarienr:
UBN-2024-00837
Arbetsplats:
Årsta anpassad grundskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av undervisning av barn i behov av särskilt stöd? Vill du arbeta elevnära med ett tydligt fokus på elevernas utveckling? Trivs du att arbeta i ett klassteam? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Eleven står i centrum i vår verksamhet. Vår ambition är att med god pedagogik, höga förväntningar, delaktighet och samarbete med vårdnadshavare skapa en gynnsam miljö för personlig och social utveckling. Vi arbetar för att alla elever ska utvecklas utifrån sina förutsättningar och få en god grund för ett livslångt lärande.

Här kan du läsa mer om Årsta anpassad grundskola

Ditt uppdrag

Du kommer att undervisa som klasslärare i flera ämnen alt ämnesområden och arbeta i ett klasslag med elevassistenter. Arbetet består i att planera utifrån elevens och gruppens förutsättningar, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån läroplanens och verksamhetens mål. Du identifierar faktorer som främjar lärande i gruppen, det som behöver förebyggas och det som behöver åtgärdas för att lärande och utveckling ska ske.

Ditt arbete innebär ett samarbete med elevhälsan, skolledning, lärare och elevassistenter. Du samverkar även med lärare och skolor i mottagande och överlämnande av elever. Arbetet består i att stödja elever, enskilt och i grupp, för att eleverna ska lyckas i skolan för ett livslångt lärande.

Det finns möjlighet att få stöd i arbetet med eleverna från elevhälsans olika professioner. I elevhälsan arbetar specialpedagog, psykolog, skolsköterska, logoped, studie- och yrkesvägledare och kurator.

Din bakgrund

Vi söker dig som har förskollärar- eller lärarlegitimation. Speciallärarexamen eller specialpedagogexamen är meriterande. Vi vill att du har erfarenhet av undervisning av barn i behov av särskilt stöd. Erfarenhet av undervisning i anpassad grundskola är meriterande.
Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. 

Du är en person med god ledarskapsförmåga, och som tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Vidare har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Vi söker 2 nya kollegor. En av tjänsterna är ett års vikariat fr om höstterminen 2024, den andra tjänsten är en tillsvidareanställning. 

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Helene Folkunger, rektor,  018-727 01 22

Fackliga företrädare Sveriges lärare:
Helena Dübeck, 018-727 24 23 eller Elisa Eriksson, 018- 727 81 00. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 91.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare och vikariat Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet