Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Boendeassistent till Leopoldsgatan 7C

Diarienr:
OSN-2024-00113
Arbetsplats:
Leopoldsgatan 7C
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete inom LSS och vill arbeta vaken natt på ett trevligt gruppboende i Nyby? Har du en god empatisk förmåga och ett gott serviceinriktat bemötande? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som boendeassistent hos oss på gruppboendet Leopoldsgatan 7C. Välkommen med din ansökan!

Leopoldsgatan 7C är ett relativt nytt gruppboende som ligger i Nyby och har 6 lägenheter. Vår verksamhet vänder sig till personer med LSS-beslut (enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) om boende med särskilt stöd och är i övre medelåldern. Personalgruppen består av ca 2–4 personal dagtid och en vaken natt. Nu söker vi dig som vill jobba vaken natt hos oss!

Ditt uppdrag

I ditt uppdrag som boendeassistent kommer du att ge stöd, service och ansvara för att boende får hjälp med sina basala omvårdnadsbehov samt stötta och motivera dem. Du kommer att dokumentera och vid behov hålla kontakt med anhöriga och godemän samt ge medicin enligt instruktioner från legitimerad personal. Du kommer att arbeta vaken natt.

Din bakgrund

Vi söker dig som har vård- och omsorgsutbildning och det är meriterande om du dessutom har utbildning inom LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). Du har erfarenhet av arbete inom LSS och det är meriterande om du även har erfarenhet av arbete på gruppboende. Du behöver också ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Som person är du uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har du en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är också bra på att skapa, underhålla och utveckla relationer. Dessutom är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Robbin Undin Asseryd, verksamhetschef, 018-727 75 57.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 04.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 67 03.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Vi arbetar med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Målet är att de ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

Vård- och omsorgsförvaltningen är en av Sveriges största arbetsgivare inom kommunal vård och omsorg. Här arbetar cirka 7 500 medarbetare utifrån vår värdegrund – göra skillnad, arbeta tillsammans och välkomna nyskapande. Hos oss finns stora möjligheter att ta eget ansvar, utvecklas och bidra med sin kompetens. Vi strävar mot en organisationskultur med en tilltro till varandra och en stolthet över verksamheten.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Arbeta inom vård och omsorg - Uppsala kommun

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet