Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Jourhandläggare till trygghetsjouren

Diarienr:
ALN-2023-00054
Arbetsplats:
Trygghetsjouren
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du lätt för att lära dig nya system och andra tekniska lösningar? Gillar du att arbeta kvällar och nätter? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Trygghetsjouren arbetar dygnet runt alla dagar i veckan med att ta emot trygghetslarm och samtal från våra larmkunder inom Uppsala Kommun. Trygghetsjouren söker nu nya proffsiga medarbetare. Arbetstiderna för dessa tjänster är enbart natt, kväll med varannan helg. Det är ett krav att du kan arbeta samtliga olika arbetspass.

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att svara på inkomna larm från kunder som är knutna till Trygghetsjouren, svara på inkomna larmtelefonsamtal från personer som är beviljade hemvårdsinsatser samt ha kontakt med de vårdutförare som personen är knuten till. Det ingår även att vidareförmedla trygghetslarm och samtal till berörd personal samt ha kontakt med larmkunder, anhöriga, hemvårdsutförare, sjuksköterskor och larmgruppen. Du kommer att utföra digital tillsyn hos kunder som har kamera.

Din bakgrund

Vi söker dig som har avslutad 3-årig gymnasieutbildning. Har du utbildning inom administration eller vård och omsorg ses det som meriterande. Vi ser att du har erfarenhet av administrativt arbete och av arbete i olika IT-system. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg och av arbete med att hantera samtal och larm. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i verksamhet med tjänstgöring dygnet runt. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. För att lyckas i rollen behöver du ha god dator- och dokumentationsvana samt ha lätt för att lära dig nya system och andra tekniska lösningar. 

Som person är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Vidare är du tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt. Jobbet passar dig som är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: 
Irene Sundman, verksamhetschef, 018-727 12 16
Pernilla Oldberg, samordnare, 018-727 65 38.

Fackliga företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16 
Vision, Karin Lundborg, 018-727 24 30.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun


Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet