Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Servicepersonal till Fålhagen hemvård

Diarienr:
ALN-2023-00049
Arbetsplats:
Fålhagen hemvård
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete med städning? Vill du ha ett meningsfullt jobb där du får hjälpa människor med vardagliga sysslor? Då kan du vara den vi söker!  

Du hittar oss på Kungsgatan 41 i centrala Uppsala. Vi är ett innerstadsområde där alla brukare finns på cykelavstånd. Även om vi har ett mindre geografiskt område så är vi en stor verksamhet med många brukare och har därför delat verksamheten tre geografiskt uppdelade grupper. Om du börjar arbeta med oss så blir du tillsammans med dina kollegor en viktig del av en sådan grupp. Här vill vi att alla ska ha så bra förutsättningar som möjligt för att lyckas med att göra ett riktigt bra jobb. Tillsammans ansvarar vi för att leverera den bästa hemvården.

Här kan du läsa mer om Uppsala kommuns vård- och omsorgsverksamheter

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att hjälpa människor, främst äldre personer, i det egna hemmet med serviceinsatser, dina arbetsuppgifter kommer först och främst att vara att städa hemma hos våra brukare och i viss mån också utföra andra serviceinsatser så som tvätt och inköp. Du deltar också i städningen av våra lokaler och tvätt av arbetskläder. Beroende på kompetens och erfarenhet kan det också bli aktuellt med andra i hemtjänsten förekommande arbetsuppgifter hemma hos brukarna.

Din bakgrund

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av arbete med städning. Har du undersköterskeutbildning och/eller erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen - i hemvården eller på särskilt boende ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska. Då vi cyklar till alla brukare behöver du ha god cykelvana och vara bekväm med att cykla i alla väder.

Som person är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du en flexibel person som kan se möjligheter i förändringar. Sist men inte minst har du en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Veronica Lundblad, verksamhetschef, 018-727 51 71.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun


Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet