Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Personlig assistent i centrala Uppsala

Diarienr:
OSN-2024-00304
Arbetsplats:
Uppsala kommun
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du utbildning inom vård och omsorg och är på jakt efter en ny utmaning? Vi på personlig assistans behöver nu tillsätta en personlig assistent. Hos oss får du en möjlighet att göra skillnad - på riktigt. Sök idag och bli en del av vårt viktiga arbete!

Att arbeta som personlig assistent innebär att assistera den enskilde brukaren med vad denne inte klarar av att göra själv. Det kan innebära att du hjälper till med allt från personlig omvårdnad, hygien och hushållssysslor till att följa med på olika aktiviteter och nöjen. Ditt syfte är att stötta och underlätta vardagen för brukaren och därmed skapa en meningsfull tillvaro.

Arbetstiderna är anpassade efter brukarens behov och beslut, det är därför viktigt att du kan tänka dig jobba dag och kväll (arbetstiden är förlagd mellan 8.00-21.00). Arbetsplatsen är inom Uppsala stadskärna, ett par kilometer från centrum. 

Ditt uppdrag

Nu söker vi personal till en brukare som har en förvärvad hjärnskada till följd av en stroke. Brukaren har ett omfattande omvårdnadsbehov och du kommer bland annat att arbeta med förflyttning, personlig hygien och personlig omvårdnad.

För brukarens hälsa är det viktigt att du som söker inte är rökare eller använder parfym på arbetstid.

I Uppsala kommun arbetar vi tillsammans, välkomnar nyskapande och gör skillnad för dem vi finns till för. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss: Det här är Uppsala kommun - Uppsala kommun

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad inom vård och omsorg och har flerårig erfarenhet inom vården. Har du erfarenhet av stroke ses det som meriterande.

Då det förekommer förflyttningsmoment behöver du vara i god fysisk form. Du behöver även kunna arbeta dag och kväll, både vardag och helg. Utöver detta behärskar du det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.

Som person är du flexibel och är en person som ser möjligheter. Du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt, har lätt för att samarbeta och för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare efterfrågar vi dig som är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Kristofer Roclawski, verksamhetschef, tfn 018-726 23 65

Facklig företrädare:
Kommunal 010-442 82 04
Vision Tommy Törnberg, 018-727 17 44 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 95

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Vi arbetar med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Målet är att de ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

Vård- och omsorgsförvaltningen är en av Sveriges största arbetsgivare inom kommunal vård och omsorg. Här arbetar cirka 7 500 medarbetare utifrån vår värdegrund – göra skillnad, arbeta tillsammans och välkomna nyskapande. Hos oss finns stora möjligheter att ta eget ansvar, utvecklas och bidra med sin kompetens. Vi strävar mot en organisationskultur med en tilltro till varandra och en stolthet över verksamheten.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Arbeta inom vård och omsorg - Uppsala kommun
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad Omfattning: 50% Tillträde: omgående till enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet