Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Måltidsbiträde till Tiundaskolan (vikariat)

Diarienr:
KSN-2024-01425
Arbetsplats:
Tiundaskolan
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du serviceinriktad och kreativ och har erfarenhet av arbete som måltidsbiträde? Vill du vara med och skapa minnesvärda matupplevelser för skolelever? Då kan du vara den vi söker till köket på Tiundaskolan!

Måltidsservice är en verksamhet inom kommunledningskontoret och bedriver restauranger och kök på förskolor, grundskolor, gymnasier, seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamheter. Måltidsservice erbjuder karriärmöjligheter för dig som brinner för matlagning och service. Med oss har du goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll. Varmt välkommen att bli en del av vårt positiva arbetsteam, där allas medverkan bidrar till en trevlig måltidsupplevelse.

På Tiundaskolans restaurang serverar vi varje dag cirka 900 måltider och cirka 1400 portioner som vi levererar till närliggande förskolor och skolor. Vi utvecklar kontinuerligt vår verksamhet för att ligga i framkant.

Ditt uppdrag

I ditt uppdrag som måltidsbiträde kommer du att planera och förbereda salladsbufféer, vara behjälplig i produktionen vid tillagningen av de varma måltiderna samt i serveringen. Du kommer att planera, förbereda och tillaga vår salladsbuffé enligt måltidsservice riktlinjer samt planera och göra inköp av livsmedel. I ditt uppdrag ingår det att presentera maten på ett tilltalande sätt när den serveras till gästen, så att gästen garanteras en allergisäker och trevlig måltid. Det ingår också att ha tät kontakt med eleverna för att få en så bra måltidsupplevelse som möjligt. Dessutom kommer du att assistera våra kockar vid matlagningen och tillsammans med dina kollegor är du ansvarig för verksamhetens egenkontrollprogram. 

Övriga uppgifter som ingår i rollen:

  • hantera disk
  • sköta dagliga städrutiner
  • arbeta med svinn i Mashie
  • ta emot leveranser
  • packa upp varor.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har gymnasieexamen med inriktning mot restaurang och erfarenhet av arbete som måltidsbiträde. Arbetet kräver goda kunskaper i livsmedelshygien och it samt kunskaper om ingredienserna i maten. Goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska är ett krav.

Som person är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare är du flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Dessutom samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Joacim Skyllerman, kökschef, 018-727 58 10.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 10.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning till och med 2025-03-31 med möjlighet till förlängning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet