Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Förstelärare åk 4-6 till Jumkils skola

Diarienr:
UBN-2024-02402
Arbetsplats:
Jumkils skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du lärare med behörighet att undervisa i mellanstadiet? Har du visat särskilt god förmåga att förbättra elevers studieresultat och är intresserad av att vara med och utveckla undervisningen hos oss på Jumkils skola? Då har du chansen nu! Välkommen att söka tjänsten som förstelärare hos oss! 

Jumkils skola är en nybyggd F-5 skola med cirka 92 elever fördelade på 6 klasser. Skolan har en attraktiv skolmiljö, både i skolans lokaler och på skolgård och omgivande naturområden. På skolan finns ett fritidshem för årskurserna F-5.

På Jumkils skola arbetar vi mycket med det förebyggande arbetet och är en del av både KiVa - och trivselprogrammet. KiVa är ett anti-mobbingprogram med dels förebyggande arbete där värdegrundslektioner ingår och en samtalsmetodik som används för att motverka och arbeta mot kränkningar och mobbning. Trivselprogrammet förespråkar lek och rörelse under rasterna genom strukturerade lekar som leds av elever under medverkan av vuxna. Jumkils skola arbetar också med det kooperativa lärandet som är en pedagogisk metod som vi använder i klassrummen. Jumkils och Bälinge skola har en gemensam skolledning och elevhälsoteam. Det finns ett välutvecklat samarbete mellan skolorna.

Här kan du läsa mer om Jumkils skola.

Ditt uppdrag

I det här uppdraget blir du anställd som lärare i årskurs 4-6 med ett tidsbegränsat uppdrag på två år som förstelärare.

Som förstelärare får du möjlighet att göra skillnad genom att med bidra med din kompetens, kunnande och engagemang för att utveckla verksamheten. Du arbetar i huvudsak med undervisning och uppgifter som hör till undervisningen. Utöver detta förväntas du ge kollegialt stöd och utveckla och främja kollegialt lärande genom att leda arbetet med att utveckla undervisningsmetoder som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Du kommer som förstelärare att medverka i lärarutbildningen som VFU-handledare.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i mellanstadiet och dokumenterad erfarenhet av en eller flera anställningar inom skolväsendet. Har du behörighet att undervisa i matematik och NO är det meriterande. För att lyckas i det här uppdraget ska du ha visat en särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och ha bedömts som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisningen. Det är också viktigt att du har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen. 

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du tar ansvar för ditt arbete och tar gärna initiativ till aktiviteter för att uppnå resultat. Sist men inte minst är du en person som har en god samarbetsförmåga och som relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Anna-Kari Palm, rektor, 018-726 09 61.

Facklig företrädare: Sveriges lärare, Maria Eriksson Ekholm, 018-726 18 44.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning med tidsbegränsat uppdrag som förstelärare Omfattning: 100% Tillträde: 2024-08-05 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet