Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Speciallärare åk 1-6 till Rosendals skola

Diarienr:
UBN-2024-02406
Arbetsplats:
Rosendals skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av flerårig undervisning på grundskolenivå och är på jakt efter nya utmaningar? Vill du jobba i en nybyggd skola?  Låter det lockande att få hjälpa unga att utvecklas utifrån deras egna förutsättningar? Rosendals skola i Uppsala söker nu dig som vill arbeta som speciallärare.

Är det här tillfället du har väntat på? Sök tjänsten redan i dag!

Rosendals skola kommer från augusti 2024 vara en F-9 skola med undervisning i den nybyggda skolan i Rosendal. Vi har fullt utrustade lokaler för att bedriva undervisning för cirka 680 elever. Den nybyggda skolan rymmer alla grundskolans funktioner och mellanstadiet har en egen del av skolan samt tillgång till alla specialsalar. Skolan ligger i västra delen av Rosendal och gränsar till Stadsskogen. Vi arbetar med trivselledare och skolan har sedan två år arbetet med IBIS (inkluderande beteendestöd i skolan) för att skapa en positiv grundsyn bland alla på skolan. 

Vi har parallellklasser i f-3 men inga paralleller i mellanstadiet. Lärarna i de tre klasserna jobbar i nära samarbete och verksamheten blir mycket elevnära. Personalen är flexibel och tar tag i problem som uppstår på en gång.

Du kommer att ha ytterligare 4 speciallärarkolleger på skolan i ett väl fungerande elevhälsoteam med alla kompetenser

Här kan du läsa mer om Rosendals skola

Ditt uppdrag

Som speciallärare är du en del av skolans elevhälsoteam där man arbetar både på individ, grupp- och organisationsnivå. Du är väl förtrogen med det systematiska kvalitetsarbetet. God kännedom om ÅP (och arbetet med särskilt stöd), anpassningar, screening, bedömningar samt dokumentation i pro-renata och unikum är viktigt.

Din bakgrund

Vi söker dig som har speciallärarexamen eller specialpedagogexamen samt erfarenhet av arbete som speciallärare eller specialpedagog.
Du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar och du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat.
Vidare är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Henrik Ericson, rektor, 018-727 53 53.

Fackliga företrädare:
Sveriges lärare, Helena Dübeck, 018-727 24 23 eller Elisa Eriksson, 018- 727 81 00. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 91.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100 Tillträde: 2024-08-12 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet