Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Träslöjdslärare till Bälinge och Jumkils skola

Diarienr:
UBN-2024-02403
Arbetsplats:
Bälinge och Jumkils skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du lärarlegitimation med behörighet att undervisa årskurs 1-6 i träslöjd och erfarenhet av arbete i grundskola? Då kan du vara den vi söker till oss på Bälinge och Jumkils skola! Välkommen med din ansökan! 

Bälinge skola är en F-5 skola med cirka 400 elever och 54 personal. Skolan ligger centralt i Bälinge nära bussar och samhället. Bälinge kommer till hösten 2024 har genomgått en omfattande renovering med fräscha lokaler och en renoverad skolgård. Jumkils skola är en nybyggd F-5 skola med cirka 92 elever fördelade på 6 klasser. Skolan har en attraktiv skolmiljö, både i skolans lokaler och på skolgård och omgivande naturområden. På skolan finns ett fritidshem för årskurserna F-5.

På båda skolorna arbetar vi mycket med det förebyggande arbetet och är en del av både KiVa - och trivselprogrammet. KiVa är ett anti-mobbingprogram med dels förebyggande arbete där värdegrundslektioner ingår och en samtalsmetodik som används för att motverka och arbeta mot kränkningar och mobbning. Trivselprogrammet förespråkar lek och rörelse under rasterna genom strukturerade lekar som leds av elever under medverkan av vuxna. Jumkils skola arbetar också med det kooperativa lärandet som är en pedagogisk metod som vi använder i klassrummen. Jumkils och Bälinge skola har en gemensam skolledning och elevhälsoteam. Det finns ett välutvecklat samarbete mellan skolorna.

Här kan du läsa mer om Bälinge skola och här kan du läsa mer om Jumkils skola.

Ditt uppdrag

Du kommer att vara ansvarig för träslöjdens undervisning i halvklass. Du kommer både planera, bedöma och följa upp din undervisning. På skolorna finns både syslöjdslärare, idrottslärare och bildlärare som har ett tätt samarbete. I din tjänst kommer även visst utökat studiestöd att ingå.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa årskurs 1-6 i träslöjd. Vi ser gärna att du även har annan ämnesbehörighet. Arbetet kräver att du har erfarenhet av arbete i grundskola. Har du erfarenhet av arbete i träslöjd är det meriterande. Att du kan utrycka dig väl i tal och skrift är ett krav och vi ser det som en fördel om du har kunskaper i bedömning i Unikum.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är flexibel med förmågan att se möjligheter i förändringar och du är bra på att skapa engagemang och delaktighet. Dessutom är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Anna-Kari Palm, rektor, 018-726 09 61.

Facklig företrädare: Sveriges lärare, Helena Dübeck, 018-727 24 23 och Elisa Eriksson, 018- 727 81 00.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2024-08-01 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet