Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se

Hitta alla gymnasier i Uppsala kommun på en karta eller i en lista.  Du kan se vilka program som finns, hitta kontaktuppgifter och se vem som driver skolorna. Du kan också se skolresultat och sammanställning av elevenkäter.

I Hitta och jämför finns både kommunala och fristående gymnasieskolor.

Nyheter om gymnasieskola

  • Uppsalaskolans idé vann Sveriges största hållbarhetssatsning för unga

    Ett samlat månadskort för buss, tåg, elcykel och elsparkcyklar. Den klimatsmarta idén från en gymnasieklass i Uppsala vann det nationella hållbarhetsinitiativet we_change som i år genomfördes helt digitalt.

  • Anpassade lärmiljöer gör att elever lär sig mer

    Skärmar, skrivbordscyklar och ”ståskåp” är några exempel på hur lärmiljön i Uppsalas skolor har utvecklats så att det blir lättare för alla barn att hänga med i skolarbetet.

  • Tränarna på Celsiusskolan får fortsätta

    Regeringen har lyssnat på Uppsala kommuns synpunkter och ändrar sitt beslut om Celsiusskolans specialidrottslärare. Regeringen medger fortsatt dispens så att eleverna kan undervisas av tränare från föreningar i Upplands Idrottsförbund.

Se fler nyheter

Kampanjer